![]() |
M Çok fazla duygusalsınız. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz. eh bıraz uyum saglamıs |
A İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size hareket. Üstelik uğraştığınız her şeyde. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Ama dobralığınıza söyleyecek hiçbir şey yok. Eşiniz çok cekici olmalı. K Ciddi görüntünüz insanlarda çekingenlik yaratıyor. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret edersiniz. artık K harfi Bana Uyumlu Geliyoo |
Alıntı:
|
M Çok fazla duygusalsınız. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz. uyuyo sanırım ya :) |
E Aşkı seviyor, beğenilmekten de hoşlanıyorsunuz. İş, stres, para gibi dış etkenler sizi kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla sevgisiz ve aşksız yapamıyorsunuz. Sürekli ilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz.Sadakat sizin için de önemli. askmınkide bu:) M Çok fazla duygusalsınız. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz |
yine mi duygusalım sıkıldım ben bu duygusallıktan:) |
doğru valla :D:D ama ben memnun değilim bu durumdan (m) |
A İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size hareket. Üstelik uğraştığınız her şeyde. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Ama dobralığınıza söyleyecek hiçbir şey yok. Eşiniz çok cekici olmalı. ilginç:) |
M Çok fazla duygusalsınız. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz. Hemen hemen aynı :) |
A İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size hareket. Üstelik uğraştığınız her şeyde. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Ama dobralığınıza söyleyecek hiçbir şey yok. Eşiniz çok cekici olmalı. Alla Alla :D |
Türkiye`de Saat: 20:01 . |