![]() |
P Sizin için hayatın anlamı sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz zor. Çünkü eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statünüzü düşürür.Üstelik çok da zeki olmalı! o kadar da değil beah |
alakası bile yok |
P Sizin için hayatın anlamı sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz zor. Çünkü eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statünüzü düşürür.Üstelik çok da zeki olmalı! ya zeki oLmaLı çünkü ben tartışmaya bayıLırım bu açıdan benimLe yarışabiLmeLi:D sosyaL statü biLmiyorum ya birini seviyim ne statüsü kaLır ne başka bişeyi ya farketmez:D;) |
Neden İ yoook I var isyan çıkıcak :D Pınnnnaaaaaaaaaaar :D |
A İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size hareket. Üstelik uğraştığınız her şeyde. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Ama dobralığınıza söyleyecek hiçbir şey yok. Eşiniz çok cekici olmalı. hmmm :D |
Z Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız. |
Z Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız. bu kakar doğru olamazdı:D |
K Ciddi görüntünüz insanlarda çekingenlik yaratıyor. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret edersiniz işte bnim baş harfim yeter :D:D:D:D:d |
U Tam bir paradoks. Aşık olduğunda gerçekçi aşık olmadığı zamanlarda aşka aşık bir tipsiniz. Her zaman değer verecek birini ararsınız. Sevmek için yaratılmışsınız. amma gaza getiriyo bunlar insanı varya :D:D:D:D |
ben anlamadım benim adım e len başlıyor.nolcak şimdi.napmam gerekiyor? yardımcı olun.nolursunuz.çok merak ettim.adresim ensak_22@hotmail.com |
Türkiye`de Saat: 02:35 . |