![]() |
Ne düşünürdünüz Erkek ve kızın 5 senedir süren bir ilişkileri var. Bu süre boyunca hiç birlikte gece hayatları olmamış. Ayrıca kız da sadeliği çok seven bir kız. Makyaj vs yapmamış bu süre boyunca. Erkek 6 aylığına yurtdışına eğitime gidiyor ve bu arada öğreniyor ki 2 aydan itibaren kız günlük hayatta makyaj yapıp arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmaya barlara takılmaya başlamış. Siz erkeğin yerinde olsanız, ve arada binlerce kilometre olsa, bu durumda neler hisseder, neler düşünür, neler yapardınız? http://www.gozdamlasi.forumlari.net/...con_winkle.gif |
düşünmek bile kötü.... |
2 dk barı düşünseydınn :D |
Eeee normal bişiy bu.. Düşünecek ne var?.. Gece dışarı çıkıp eğlenmesi neden bir erkeği rahatsız etsinki? |
aradaki aşka bağlı |
Sadeligi seven bırının bıranda böyle degişmesınde sence normalmı sen genede hadi 1 sn düşün genedee:D |
normal değil tabi ama dediğim gibi aradaki aşka bağlı |
Alıntı:
|
oda doğru farklı bi yaklaşım |
güzel cvp'tı tşkler :) |
yapmadığı şeyleri yapmaya başlaması ve bir anda değişimin içine girmesi bir arayış nedeni olabilir. gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler. |
iştee cvp budur tşk :D aynennn katılıyorumm ;) |
nedenini neden sormuyo |
ben böyle birşey dusunemıyorum ya çok kötu bir durum |
valla ben erkegin yerınde olsam dırek geri doner hesabını sorardım.bır anda bu kadar degişmesinin sebebını merak ederdım cunku |
cvp açık zaten sormaya bıle gerek yok :D ERKEGI ÇOKTAN GÖZDEN CIKARMIŞŞ benceeeeeee |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |