![]() |
Göz renginiz ve karakteriniz Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar. Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler. Mavi gözlüler ekseri çevreleri tarafından çok sevilir. Zaten onlar da çevrelerinin sevgisine ve takdirine çok bel bağlarlar. Vazifelerine pek düşkün değildirler. Yeşil göz iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir. Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar. Kurşuniye bakan mavi gözler şairane tabiatların, romantik huyların göstergesidir. Kurşunimsi mavi gözlüler pratik işlerde başarılı olamazlar. Daha hayalci, dalgın bir hayat sürerler |
saol paylasım ıcın kahverengı gosluyum sadakatsızlık dısında tamamaen dogru... |
benim genelde yeşil ama güneşe veya mavi renge bakınca mavi oluyo belirgin bi şekilde.benim karakterim ne şimdi?çift kişilikli miyim?:D |
Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler. ne yazıkki doğru :D :D |
Kurşuniye bakan mavi gözler şairane tabiatların, romantik huyların göstergesidir. Kurşunimsi mavi gözlüler pratik işlerde başarılı olamazlar. Daha hayalci, dalgın bir hayat sürerler çok doğru paylaşım için teşekkürler |
benim gözlerde ela ama güneşe yada çok aydınlıkl bi ortama geçince bal sarısına dönüyor şimdi bende mi çift karakterli olacam:( |
yaw ben daha gözümün rengini çözemedim de :frown::frown::frown::frown: |
benimde kahverengi genelde doğru :) |
benım göz rengım yok ama :(kahveyle yaşil karışımı yokmu:( |
Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler. aynı ben |
Türkiye`de Saat: 19:25 . |