![]() |
(Yardım)bu kıza tapıyom ama.......:( Arkadaslar sizden yardim bekliyorum.bilgisayar bölümünde bi kıza aşık oldum.hoşlanma değil direkt vuruldum.kızı düşünemeden yapamıyorum.işin kotusu kızın adını bıle bılmıyorum.muhabbeti kurmamda bıraz imkansız.Ben düşündümde kantinde felan yalnız ya da yanında arkadası varsa gidip kıza açılacam.orada teklif etmeyi düşünüyorum yanlış anlamaz inşş.Sizce ne yapmalıyım.Muhabbeti kur demeyin bu cok zor.... |
Valla kardeş hiç anlamam. Nişanlımı nasıl tavladım ben bile hayret ediyorum kendime. p yüzden ben yardım edemem sana:) Ama peşini bırakma. |
Kardeş öncelikle bi kantinde yakınına otur felan bi kes bakalım yengeyi... oda bakış atarsa yada hal ve hareketlerinden senin bakışların karşısında memnun kaldığını anlarsan... o zaman kesinlikle açıl hemde olduğu gibi... yani çok hoşlandığından günlerdir nasıl konuşabilirim diye uygun zamanı beklediğinden bahsedip gir konuya... Kopar bu işi :D Kolay gele... |
evet bencede peşini bırakma ama hemen gıdıp teklıf edersen daha kotu olur hersey ama bı an once tanısman lazım ve senı tanımasına izin ver insallah hrsey gonlunce olur.. |
ilk önce gözlerınle kapmaya calıs eger karslık gelıyorsa gözlerıyle o zaman teklfini et bence ... |
ya bakabilirmisin biraz.. yere bakılır, sonra tekrar kızın gözlerine.. şeyy.. ben.. seninle konuşmak istediğim bişi var.. kız ee dien gözlerle beklerken, tek nefeste " Ben Senden Hoşlanıyorum " sözlersöylenirken gözün içine bakılır.. söyledikten hemen sonra yere bakmak hafif bi utanma durumu katar ki kızların çok hoşuna gider.. 2sn lik bi aradan sonra tekrar başını kaldırıp aşk dolu gözlerle " benimle denemek istermisin ? " diyebilirsin.. bu gayet iyi fazla uzatıp edebi metinler yazmanın bi anlamı yok.. sonucta ayaküstü bi konuşma olucak.. abartı sıkar kızı.. bence bunu denemelisin.. veya bi dk konusabılırmıyız. merhaba ben ...... senin isim ne(kız ısmını soler bu arada eger solemezse kaç git ordan direk gir konuya .. seni uzun zmandır goruyorum ve senden cok hoslanıyorum benimle cıkarmısın de. sonra kız cevabını verır olumlu veya olumsuz.ve yenı bır ask masalıda baslamıs olur. tecrübeyle sabittir :cool: |
vay vay vay ne taktikler varmış ya:D:D |
bence onun önce uzaktan güvenini kazanmaya çalış daha sonrada git açık sözlülükle söyle;) |
aslında farketmedim değil arada tektük oda baktı..ya bu ne bakıp duruyo diye bakıyyodu yada inşş oda bişeyler hissedyrdur....hiç konuşmuşluğum olmdığından yanına gidip birden teklif edersem kabul etmez ağır başlı bi kız zaten napiyim arkdşlr ya:) |
Allah yrdmcın olsun klardeşim inş olurr bende o konularda bıraz tecrubesızım nsl acılır falan fılan yınede bol şanslar sana |
bu arada kız sürekli sana bakıyorsa hiç bekleme direk koş :D |
arkadaşlar sölyeceğiniz ufacıcık bir söz hayatımı eğiştirebilr ne düşnyrsanz söleyin........ |
Alıntı:
|
ben sunları solemek istıorum ilk once kızdan hoslandıgını bellı et ama bakısların vs onu sıkmasın daha sonra bazı seylerden emın kı olmanada gerek yok musaıt oldugun bı zamanda gıt yanına konus yavas yavas ne solemek ıstedıgını anlat yavas yvas derken farklı zamanlarda bırden soleme eger o da bırseyler hıssedıosa olur ben bunları soluorum ama cok dıkkat etmelısın karsındakı kız sevıyelı bı ınsanmıs ona gore davran bı acıgını yakalamasın bol sanslar bıde herseyın hayırlısı.... |
muhabbeti kurmak zorsa direk nasıl teklif ediceksin zekii:D:D önce kaynaşmaya bak derim ben devamı gelir zaten allah yardımcın olsun hadi hayırlısı:):) |
:Dabii ben anlamam ama inş. çıkarsınız bi de verilen fikirlere bittim:D |
Yha kardeş bi kere utanılacak hiç birşey yok... Çünkü kötü bi niyetin yok... kötü niyetliler utanmazken sen niye utanasın ki... önce bi iki kesiş kızla sonra çık konuş... Samimi ol yeter yha... Madem kızda ağırbaşlı hiç laçka muhabbetlere girme... Açık açık söyle yani günlerdir onu düşündüğünü... |
bide şunu unutma bu işlerde heleki kız ağırbaşlı bi kızsa yakışlıklı olmanın felan %10 bile etkisi olmaz... Samimi ol yeter budur yane... |
biraz yırtık olman lazım espri falan yap tabi kıza göre değişir kız sessizde sende sessiz ol :D |
eğerki utanıyorsan konuşmaktan. Br kağıda yaz. telefon numaranı felan ve ondan hoşlandığını. Daha sonra giderken ona seslen kağıdı düşürdünüz gibisinden ver sonrada oradan uzaklaş. bu olaydan sonra anlayacaktır zaten olayı daha sonra yanına gidebilirsin. tabi denenmiş birşey değil bu. arkadaşlar nasıl görürler fikrimi onlara sor:) |
walla süpersin yaaaa, şimdiden tşk |
direk git söle biras düsşünmesi için zaman fer eğr o kıs sna ewtt demesse hayır gelmes sna ondn aklını çelmek gbi olmasın yne ama sölim dedim |
konuşmak istersen özel mesaj gönder yardım edebileceğimi düşünüyorum :D |
kızı dewamlı hep kes yanı bak kıza oda bakıyorsa falan topla kendını git tanış hemen teklif etme tanış arkadaş ol değer wer ona yemege falan götür öle öle anlarsn zaten senı istedıgını basarsın teklifi |
Alıntı:
|
kardesim direk kıza kalkıp ben seni seviyorum deme bence bi arkadas devreye sok kzın gözüne girmeye bak daha sonra acılırsın. |
benden sana tavsiye önce burcunu ögren sonra gel bana tekrar özelden yada burdan yaz abi burcu buymuş diye ben sana iki dakkada dökeyim neler yapabilecegini :) saygılar |
kendi burcunun özelliklerini taşımıyrsa sadece senin sevmen yeterli olmuyor kardeşim oyüzden güzel ve iyi bir ilişki istiyorsan burc konusu ciddiyet gerektirir ! saygılar tekrar |
Alıntı:
abi daha iki kelime konuşmadan burcunu nasıl öğreniyim ama oturaklı ağırbaşlı süper biri oldğunu bilyom bu devirde bölesi gerckten zordur bnm burcum yengec uyşuruz :P |
Alıntı:
benimkide yengeç seni daha iyi anlıyorum o zaman. Çekingen utangaç birisisin dimi :) ama hayal gücümüz fazla bizim buda her türlü yolla çözüm bulabilecegin anlamına geliyor bence. ama en kıssadan onun arkadaş çevresinden birisiyle arkadaşolma zorunlulun doguyor bu durumda, sakın direkt gitme hee |
benden sana abi tavsiyesi kantindeyken kızın yanına git direk konuya gir "SENİ ÇOK BEĞENDİM BU AKŞAM SEKİZDE ALICAM SENİ" diye konuş ve konuşmayı bitir, bir kağıda da adını telefonunu yaz. kendine güven bu alemdeki en büyük olaydır derdim ama az da olsa geri tepme durumu var kıza gerçekten aşıksan üzülebirisin ayrıca kızla daha konuşamamışsın yukarıda yazdıklarımı yapman biraz zor gözüküyor birşey rica edicem lütfen kıza bakma bu bakış olayı kadar sallama birşey yoktur kızı ancak rahatedersin burda bizim yazdıklarımıza da itibar etme lütfen her insan ayrıdır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne diyeyim yat kalk dua ederim...kız cıvık biri değil kiii öle olsa konşması kolay oluyor :) |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |