![]() |
Romantik onur abim benim ! Sen varya, olmasaydin benim bu forumda isim olmazdi herhalde ;) Cok güzel ! Helal sana :) |
Alıntı:
Teşekkürler kardeşim eywallah bende sizler için buradayım |
vay vay forumdaki şairler patır patır aşık oluyor süper bir yazı ve süper bir aşk tarifesi bu olsa gerek mutluluklar abim :) |
Teşekkürler kardeşim |
çok güzel bir ifade biçimi olmuş umarım herkez birgün kendisi için en iyi en doğru olan sevgiyi bulur ve kaybedilmeden değeri bilinir... |
Gerçekten çok güzel İşte BEŞİKTAŞK=GERÇEK AŞK beşiktaşlılara yakışın bir aşk hikayesi |
onur ve gülşah sizleri öncelikle kutlarım ve sen onur sen iy ve temiz kalpli bir insansın ki sana da allahım gülşah isminde güzel hoş bir bayan ile tanışma fırsatı vermiş ve sende bu duyguların en yoğun olduğu günlerin uzun yıllar hatta bir ömür sürer o bakmaya bile kıyamadığın gözler herzaman yanında olur umarım gözlerinizde o pırıltı hiç eksik olmaz sevgilerle kalın mutlu olun |
Güzel abim benim.. Umarım seni hakeden biriyle, hakettiklerini yaşarsın uzunca bir süre. Düşüncelerin duyguların kadar berrak olur umarım. Hep hayatın ilk başladığındaki kadar heycan ve taze kalır. Gözyaşları sadece sevinç namına akar hep umarım... Küçük kartallar süsler yuvanızı ve hep sadık kalırsınız ve umarım birileri bana da yazar vakti geldiğinde böyle şeyler... Tek kelimeyle harikasın, en başta biricik abimsin =) |
Alıntı:
Teşekkürler filiz darısı sizlere |
beşiktaşlılara yakışır bir aşk hikayesi mutluluklar hemşo :D darısı bana :p |
Türkiye`de Saat: 14:07 . |