![]() |
sağolun arkadaşlar am seviyom napim unutamıyom bi türlü illaki aklıma geliyo:( |
takmaa daha genciz y0Lumuz uzun né kıymet biLenLer çıkar karşımıza daha.. önemLi 0Lan kıymet bilenLErin kıymetini biLmek , biLmeyenLerin ardından tukenmek değiL ;) |
böyle aşklar bnada oldu mecburen unutmak orundasın yoksa benim gbi çok yaralar alırsın |
ask cesurların isidir arkadasım.. kendıne guvenın varsa neden olmasın ama senden yasca beya buyukse hıc bulasma kendımı ornek vereyım benden 2 yas buyuk kız arkadasım var biras cesur olmak lasım yanı bu islerde asık olmayı herkes acı cekmek olarak tanımlıyor ama oyle degıl bence acı mı tadlımı orasını hıc anlıyamıyorum |
ya arkdaşlar unut demesi kolayy 2 senedir ben bu adama karşılıksız aşığımm unutmak için çok uğraştım karşıma fırsatlarda çktı başkalarıylada denedim ama olmuyo yha olmuyooooo offfff:(:(:(ondan sonra 9 kişiyle çıktım unutmaya çalıştım çıktıklarımı svemeye çalıştım ama olmadııı ya daha napim ben yhaaa nsl bi adammış bu yhaa o kadar kişinin yapamadığını yaptırdı bana hiç bişi yapmadan kendine aşık ettiii:(:(:( |
Türkiye`de Saat: 22:28 . |