Gitmem Gerek ßu $ehirden.. Gitmem gerek bu Şehirden . .Uzaklaşmam alabildiğine,Sevdiklerimi ardımda bırakmam gerek !Kendimi bulmam gerek önce,Yollarda,Tanımadığım Bilmediğim şehirlerde,Resimlerde,Hatıralarda . . .
Sevmem gerek bu yaşamı yeniden,bunu içten istemem gerek .Yanımda olmasını istediğim herkes yanımdayken ne bu yanlızlık bilmiyorum (!) Birşeyler hep eksik,Yarım,Boşluk . . .Kendi hayatı için uğraş vermeyen bir tembelim,Herşeyin güzel olmasını isteyen ve bunun için sadece yüreksel çabalarda bulunan insanlar vardır ya hani;İşte ben öyleyim . Bazen kızıyorum kendime,Neden ? Neden bu yılgınlığın diye !Sonra 'Yoruldum' diye bir iç ses geliyor,'Yoruldum' diyorum sessizce sadece kendimin duyabileceği kadar . . .Hayatı Akışına Bırakmak ...Kaderle eş anlamlı mıdır bu cümle,Yoksa kader dedikleri de bi avunma mıdır sadece ?Bir yerlerde büyük kayıplarım var,bile bile kaybettiğim fırsatlar,Geç kalmışlıklar . . .Uzaklara gitmek istemem bundan mıdır bilmem (!)Doğup büyüdüğüm şehri,Herşeye sahip olduğum,Doğduğum,İlk nefesimi aldığım şehri terketmek isteği bundan mıdır ?!Kaybettiklerimi bulabilir miyim gittiğim yerlerde ?Bilmiyorum ... |