![]() |
Silemiyorsan Karalıcaksın... Sen ßenim İçin Hem ßir Hiç Hem de Her $eysiN… GiderkeN ßırakTığıN Yara SonSuZ ßir Acı ßıraktı Yüreğimde… ‘’SevSeydiN GitmezdiN..’’ GiderkeN ßırakTığıN Yarayı Ne ßaşkası KapatabiLir..Nede Sen… HücreLerim ParamParça Kimi öLü Kimi öLüm Savaşında... Aynı Ya$amaYa ÇaLı$maK Gibi… SensiZ HaYaTa aLı$maK Gibi… VarLığında YokLuğunda ßir Sava$ asLında… BüYüK ßir Sava$… Hiçßir ZamaN KazanaMayaCağıM ßir Sava$… VazgeçTim Her $eydeN..SevdaN Hariç… Ne Ya$amamıN ßir Önemi Var $u Anda... Nede Gidi$iniN… Ne GeLi$ini ßekLerim..Nede ßeni Sevmeni… ßiz ßizi ßir Hiçe Harcadık… Geri DönmeK KoLaY mı ? ßittik DerkeN TekraR a$kımm DemeK KoLaY mı ? Her $eydeN Zor CnM Çok Zor… $imdi ArasaN Son Kez Sesini DuymaK için NeLerimi Vermezdim ki…? ßu Can YoLuna Feda… ArayA AyLaR Girse de Her Seferinde Dönmü$tüK ßirßirimize… ßu Kez Çok FarkLı oLacaK ßiLiyoRuM… Geri Dönü$ümüZ oLsa SiLmezdik ßirßirimizi… Daha Doğrusu Sen ßeni… ßen Seni SiLseM Zaten Uğruna ßunca Ya$ DöküLmezdi… ßunca aCı ÇekiLmezdi… Ne Var ki ÖğreniYoruM ArtıK Silemiyorsan... ...karalıcaksın... (alıntıdır) |
Vazgeçtim Her şeyden..Sevdan Hariç… Ne Yasamamın bir Önemi Var şu Anda... Nede Gidişinin… Ne GeLişini bekLerim..Nede beni Sevmeni… çok guzel sevılay tesekkurler |
saoL yafrum cok guzeLdı ... |
okuduğunuz için siz saolun:) |
emeğine sağlık teşekkürler... |
ben teşekkür ederim okuduğun için... |
emeğine sağlık teşekkrler. . |
Türkiye`de Saat: 21:24 . |