![]() |
Lütfen bir dinleyin !!!!! .. LütFeN ... lütfen bir dinleyin arkadaşlar ..bilmiyorum daha önce konuldumu ama konulduysa özür dilerim. Keşfet / Videolar / Kesinlikle Dinleyin !! Bu Çocuk Harika Netlog'da |
masallah yaa nıce sarkıcı dıe gezınenlere tas cıkarır walla Allah nazardan saklasın |
abi inanmıcaksın belki gece linkini atmıştın ya rüyama girmiş,ağlıyordum:( çok güzel gerçekten ya hatta olağanüstü,sesi felaket kendisi felaket,feci tatlı ya.ama ses işte bi başka...nasılda duygulu söylüyor |
Alıntı:
bilseydim atmazdım ama bu kadar olmaz heee :D rüyana girecek kadar mı aşıksın birisine (ona ;) ) :D |
oha yha.. cocuqa ßak ne ses ße.. |
Alıntı:
|
spr yaaa maşşallah şarkıda süper seste ağlıyasam geldii :( |
Alıntı:
tutarsan ben gibi rüyanda ağlarsın:D |
süperr gerçekten... |
daha öncede dinlediğim bir arkadaşımın sayesinde ve çokta hoşuma giden bir klip olmuştu... Çocuk gerçekten bir harika.... |
arkadas:D |
harika yha |
umarım dinlemeyen arkadaşlar vardır gece gece biraz kulaklarının pası silinir :) |
Ağlarsam gül yüzlüm acım diner mi? Aşkımın ateşi böyle söner mi? Sensiz kalırsam yar , yüzüm güler mi? Ayrılık kolaymı senin yanında? Beni senin kadar kimse anlamaz, Kimse senin gibi beni saramaz. Dizlerim tutulur yar yar, dilim konuşmaz, Ayrılık kolay mı senin yanında? Çekilmez oluyor sensiz günlerim, Ne laf anlıyorum, ne söz dinlerim. Deli divaneyim candan bezerim, Ayrılık kolay mı senin yanında? Billur gibi bir ses...Teşekkürler Aydın... |
Alıntı:
Hazel abla harikasın :) duygulara önem veren insanlar azaldı , ALLAH sizin gibi değerleri başımızdan eksik etmesin İNŞALLAH :) saygılar ablacım |
melike :D :D:D:D koptum :D:D: |
Alıntı:
bendee :D:D:D akşamki dinlemeden sonra bu ii geldi :D |
teşekkürler Aydın, gerçekten muhteşem sesi var... |
Alıntı:
Sevgiler...;) |
maşallah süper sesi var |
bu cocuk böle kuru kuru dnlenmez :):) |
Sese bak be süper:) |
Türkiye`de Saat: 09:40 . |