![]() |
Aşk Nedir ? Adına şarkılar türküler yakılan Binlerce şiir yazılan AŞK Nedir bu AŞK ? Sevmek ama çok sevmek mi sadece ? Sürekli onun yanında olmak Gözlerinin içine bakıp kaybolmak mı ? Ellerini tutup da sıcaklığını hissedebilmek mi AŞK Hangisidir AŞK ? Yoksa hepsi mi ? AŞK ayrılıktır çoğu zaman Özlemiyle yanıp tutuşmak kavrulmaktır Kavuşamamak hayali ile yaşamaktır. Dokunmak isteyip de dokunamamaktır İki güzel laf söylemek isteyip söyleyememek Seni seviyorum demek isteyip diyememektir AŞK AŞK ayrılıktır çoğu zaman Yalnızlıktır Kendi kendine konuşmaktır karşındaymış gibi İçinde bir kora dönüşmesidir sevdanın Ve onun bunların çoğundan haberinin olamamasıdır Acı çekmektir AŞK Kapatamadığın bir yara Merhemi olmayan şifası bulunamayan bir hastalık AŞK O nu Onsuz yaşamaktır … |
aşk nedir= aşk koca bi yalandır hep sölüyom ama öle :) |
aşk bence en yüksek voltajlı elektrik çarpmasıdır ve en anaşit duygudur hiçbir kural tanımaz insana herşeyi yaptırabilcek Allah'tan sonra en yüce güçtür.... |
bu ve benzeri konulara hep şu cevabı veriyorum artık:aşk eski bir yalan havvayla ademden kalan... |
Aşkın canı cehenneme..! aşık olmak güzel şey ama bı yandan da kötü bişey ... ne bilim yaa ilginç bişe... |
olmayan biseyın tanımıda yoktur |
aşk bir b*ktur yemeyen yoktur :D:D:D bunu bir filozof(ben) söylemiştir.:Duzun bi hikayesi var |
no comment:D... |
Türkiye`de Saat: 07:21 . |