![]() |
Adı olmayan bir şiir.... Hazanım oldun Yaprakları yol kenarlarına döküldüğü Günleri yaşıyorum artık Sen diye adını andığım Yalanlar oluyor hayatıma Kelimeler boğazımda bir ilmek gibi Çıkmakta zorlanıyor Duygularım kendini karıştırmış Neye inanacağını bilmiyor Ve seni yar Her gördüğümde Feryatlar koparıyor kalbim Neden diye haykırıyor Aklım sevme dedikçe seni Yüreğim sen diye çarpıyor Ve nereye kadar devam edeceğim bilmiyorum…. Akdora - 22.11.2008 15.04 |
:congrats:supersın abım |
teşekkür ederim canım.... |
yüreğine sağlık... Şiirinin son dizelerni yaşatmasın Allah kimseye... |
teşekkür ederim nuran.... Amin demek isterdim dileğin için ama pek mümkün olacağını sanmıyorum nedense.... |
çok güzeldi ibrahim... |
sağol meltem beğenmene sevindim .... |
bilirsin herşeyi beğenmem:D |
bilirim tabii canım :) |
Ve seni yar Her gördüğümde Feryatlar koparıyor kalbim Neden diye haykırıyor Aklım sevme dedikçe seni Yüreğim sen diye çarpıyor Ve nereye kadar devam edeceğim bilmiyorum….kendimi okudum biran yüreğine sağlık canım arkadaşım:):):) |
teşekkür ederim canım.... |
çok güzel olmuş bu şiirler:proud: |
Neden adsız bu kadar içerik varken? |
Alıntı:
|
Alıntı:
kendine hangisi dha uygun olacağına karar veremediğinden olabilir mi acaba ? |
beğenilmeyecek değil ki ben bayılırım böyle şiirlere |
yazıyorda olabilirmisin peki.... |
yüreğine sağLık abim.. |
teşekkür ederim pıncır kardeşim... |
:) Lakabımızıda biLmeyen yok hani :p:).. bu şiirLeri topLayıp kitap çıkarmayı faLan düşünüyor musun abi ? |
Alıntı:
kitap çıkarabilecek kadar şiirim olursa belki ama o kadar iddialı değilim o konuda.... |
:) bence oLman Lazım .. sen iddiaLı oLmazsan biz napaLım abicim :D |
havalandırma beni pıncır kafamın sarılmasını istemiyorum.... |
:) hakLıya hakkı tesLim ediLir.. |
sağol canım benim... |
Ben de pıncıra katılıyorum İbrahim...Kitap çıkar,ilk baskıdan ben alacağım,dumanı üzerindeyken... |
sizlere özel yaptırırım ablam satış amaçlı hiç sanmam ama yapacağımı :) |
Alıntı:
|
Kanımca bende beyendimm.. |
ben teşekkür ederim ablacım.... |
Alıntı:
|
tebrikler yoldaş... |
sağol yoldaşım... |
şiirinin adı için b,r öneride bulunacağım. "Bitiremediğim Sen" |
teşekkür ederim arkadaşım... Güzel bir öneri.. :) |
Wuuu ! üstaD.. |
yok burda üstad falan... |
Alıntı:
nice sahici üstadlar varken ve gazetlerin şiir köşelerinde sanatçı diye şair diye geçinenen varken şiire saygı adına bizlere değil üstad amatör şair bile denemez... |
bu işe hayatlarını adamış yüzlercesi varken bana üstad denilmesi gerçek üstadlara haksızlıktır kendimce... |
Türkiye`de Saat: 04:24 . |