![]() |
Herkese teşekkürler , hepinizin sözlerinden bir ders alıcam kendime |
üzüldüm Veyselcim :(:( kendini karamsarlığın dibine kadar sokmadan kendine gel bir an önce.. kendine sarıl, kendine tutun ve kendini bul yeniden... |
Veysel neler duyuyorum böyle ya...:( Toparlan,kendine gel...Hayar o kadar kısa ki hiç bir şey için değmez.Daha yolun başındasın,dilerim karşına senin sevgini hak edecek biri çıkar.Üzülme ablası...:( |
Benimkiside evLeniyor..:D Ben napıyım ? :( |
Alıntı:
Sağol abla , kendime gelme çabasındayım Alıntı:
İyiyim ablacım şu an iyiyim Alıntı:
Düğünü bas derim :D |
Alıntı:
Düğünü bassın mı ? :D Fazla olay çıkarmadan bassın bari...:D |
Alıntı:
Pınardan herşey beklenir :D |
VeyseLim :( nedesek boş icinden geLenLer bunLar.. ama kendine geL bir an once hayat nerde nasıl engeL koyacagınmı bilemezsin nasip degilmiş olmamıs onun icin herseyde bi hayır vardır KARDEŞİM üzüLme... |
Bak yine uyku yok gözümde Zifirinim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara bitirir Dumanında yitip giderim İçtiğim birayla hayalin Yakar bir cigara bitirir Dumanında yitip giderim içime seni çekerim off içime seni çekerim off oooofffffooooffffff Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağım biriyim Öksüz kaldım yetimim benn Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim benn İsmin dilimdeki keder Bak yine uyku yok gözümde Zifirinim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara bitirir Dumanında yitip giderim içime seni çekerim off içime seni çekerim off oooofffffooooffffff |
Aynı dert bende var sözlenme degil ama kardeşimm onun gibi bişey... |
Türkiye`de Saat: 02:06 . |