![]() |
Alıntı:
Uslanmaz bu deli gönül |
Allah'ım yarabbim,aşk acısı bunları şair yapmış yahu...:D |
Allah verir biliriz kaderdir |
abla uçmuş bunlar :D:Dboşver... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gerçek dünyaya hoşgeldin kardeşim alışırsın merak etme :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alışıyorum abi , sağol hoşbulduk :D Alıntı:
Yapmazsın be pınar'ım sen öyle şeyler (: |
yapmam da, şu sıra ne yaptığımı inan ben biLe biLmiyorum .. :) |
Bırak pınar ya değmez yeminle |
boşver arkadaş Hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz Mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz Kimi pulda parada aşkı arar kimimiz Düşünür kara kara ağlar çaresiz Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun Kapılma hayallere birgün dönecek diye Haydi sil gözlerini bakma maziye Sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere Bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun İlhan İrem. Sevgiler,saygılar.. |
Alıntı:
|
Aşk acısının ilacı çıktı müracaat eczanelere arkadaşlar :) Şaka bir yana umarım iyisindir kardeşim artık... İlk dönemler çok koyar ama bir zaman sonra alışırsın ... Ve kendinle aslında gurur duyman lazım ki kaybetmiş olsanda bir şekilde mutlu olmasını isteyebiliyorsun... Asıl sevgi asıl aşk budur kardeşim.. Helal sana umarım karşına seni fazlasıyla hak edecek birileri çıkar kardeşim... |
takma kafana arkadaşım boşver ya dünya üzerindeki kız ve bayan nüfusu erkeklerden fazla :D:D:D sanada düşer bir sarışın merak etme :D:D:D |
Teşekkür ederim yorumlarınız ve fikirlerini için (: |
Türkiye`de Saat: 10:18 . |