![]() |
Anlar mısın? Gökyüzünde parlayan yıldız, Derdim desem anlar mısın ? Kalbim O'nun için yanar, Yanar desem anlar mısın ? Yoksa sen de benim gibi Bir hayırsız yar elinden Gece-gündüz ağlar mısın ? Neye baksam,karşımda "O" Ekmeğimde Aşımda "O" Dertli,garip başımda "O" Sevdim desem anlar mısın ? Yoksa sen de benim gibi Bir hayırsız yar elinden Gece-gündüz ağlar mısın ? Gündüzlerim,gece oldu, Gülen yüzüm,yaşla doldu, Görmeyeli aylar oldu, Hasretimi anlar mısın ? Ahmet ÇAM |
Anlarım :) teşekkürler abla ;) |
teşekkürler ablam |
Ben de size çok teşekkür ediyorum.:) |
Neye baksam,karşımda "O" Ekmeğimde Aşımda "O" Dertli,garip başımda "O" Sevdim desem anlar mısın ? :):) |
güzel bir şiir..anlayana:):) teşekkürler abla:) |
Sağolun canım...:) |
herkes anlar ama anlamak ıstemez bazısı tskler ablam bu da cok guzel ama bugun pek bı duygusal gordum senı umarım bı sorun yoktur. :( |
Alıntı:
Allah kimseyi anasından,babasından,evladından,eşinden ayırmasın inşallah... |
amın ablam amın ama boyle yapma. yazgı bu olduktan sonra elden ne gelırkı. sen cok guclu bır ınsansın ve bız senı cok sevıyoruz Allah senıde bızım yanımızdan ayırmasın :) |
Alıntı:
Bu arada oğlumun bazı ödevlerine yardım eden İbrahim,Murat ve Arzu'ya çok çok teşekkür ediyorum...:) |
sende ıı kı varsın ablacım |
Ne kadar zaman geçti gözyaşlarım kuruduğundan beri bilemedim , yoruldum yıkıldım dedikçe sen geldin aklıma vazgeçmedim pes etmedim seni sensizde yaşayabileceğimi Anladım !!! Zaman aldatır zaman öğretir ama acıyı dindirmez hiçbir zaman ablacım ama ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz biliyorsun ki ... Yanlız kaldığımızı düşünsekte zaman zaman aslında hepimiz hem çok yanlızız hemde hep birlikteyiz... Yüklerimiz ağır mı geldi etrafında yükünü seninle paylaşacak aslında çok kişi var bunu unutmamak gerekir ablacım o yüzden kendini üzme lütfen... Sen sandığından çok daha büyük bir aileye sahipsin ablamm biz seni çok seviyoruz... |
Alıntı:
|
amin ablacım cümlemiz için :) |
Alıntı:
Teşekkürler Hazel....harika bir şiir... |
Sağolun İrfan Bey,ben teşekkür ederim okuduğunuz için...:) |
Alıntı:
Bizler senin yanındayız Hazel..biliyoruz ki bizim zayıf anlarımızda da sen bizimle olursun.. Değilmi dostum... |
Alıntı:
|
:ciao:İnşallah Hazelcim..sen hepimizin bitanecik Hazel ablasısın..sakın bi daha üzülme ,sana kıyamayız..tamammı ablası... Yook yook ben ağlayacam Saamiim..:ciao: |
saolasın ablam güzel şiir... biz her zaman burdayız...biraz sanalız:D...lazım olursa gerçekte oluruz :)... |
Alıntı:
|
abla seni yalnız bırakan fenerli olsun:D |
Alıntı:
|
Ablam harika bir şiir paylaşmışsın bizlerle, teşekkürler :) Ayrıca bizler için bulunduğun güzel dilekler için de çok teşekkürler... Seni gerçekten çok seviyoruz, her zaman yanındayız paylaştıkça çoğalan sevgimizle:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:41 . |