![]() |
ne gerek varki ellibin söze,Seni Seviyorum işte!!! http://i38.tinypic.com/2cr993n.jpg Hareketlerim, tavrım, bakışlarım... Hiçbiri sana yetmiyor ya hani... İlla ki duymak istiyorsun... Ona da peki... Anlaşalım orta yerde... Ne gerek var ki ellibin tane söze... İstediğin şeyi tekrar edeyim... Bitsin bu işkence... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... 50 kere 60 kere 70 kere... Tekrarlasam ne farkeder... Bu da bir aşk şarkısı... Ne olur biter... Nereye gider... Ne zaman bayar... Biliyoruz hasbel kader... Bu şarkının sözleri yormaz beni... Senin yorduğun kadar... O zorlamaz, sakindir, akar... Oluruna kadar... Anlaşalım orta yerde... Ne gerek var ki ellibin tane söze... İstediğin şeyi tekrar edeyim... Bitsin bu işkence... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... http://i38.tinypic.com/fp06za.jpg " Seni Seviyorum... " " Seni Seviyorum... " " Seni Seviyorum... " " Seni Seviyorum... " " Seni Seviyorum... " Bekirim'e:) |
ouy ouy :) aLLah nazarDan sakLasın :):) |
Alıntı:
|
eyy aşk :) tşk paylaşım için çok güzel :) |
Beautiful :) |
Alıntı:
Süpermiş valla Tuba...Bekir çok şanslısın be ablası...:) |
ey aşk duy onları:) |
ah canımsın sen ya teşekkürler canım benim:) |
Alıntı:
|
:flowers: |
Neden Böyle biri Bizi buLmaz ? TŞKLER :) |
çok güzelll :) Allah kem gözlerden korusun :) :) ama bekir bunları senin yapman gerekmiyormuydu :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben tuğba için şiir arıyorum ama tuğbayı anlatacak kadar güzel bir şiir bulamadım:) |
Alıntı:
|
vayy vayy vayy yağdı yağmur çaktı şimşek sende mi şair oldun be Tuğbacık :D İşin şakası bir yana çok güzeldi gerçekten Bekir kardeşimede teşekkürler Tuğbanın böyle bir yanını dışa vurdurduğu için :) |
teşekküürler. |
vayy gzlmiş tşkkk |
Alıntı:
hayatta şiir yazamam o kapasite yok bende malesef |
woww aşk =)) allah ayrmasın tbrkler |
Alıntı:
Alıntı:
|
az bile yapmış sana ben demiştin sana başına böyle güzel bir iş geleceğini :D |
Türkiye`de Saat: 03:14 . |