![]() |
artık bıktım herşey üstüme geliyor ağlayamıorum da.. yazdıklarımdan yaptıklarım dan ve yasadklarımdan sorumlu tutulmaktan bıktım yaşama hevesim kalmadı boğazımdaki son haykırısda tükendi ne konusacak sözm var ne yazacak satırım kaldı artık tükeniyorummmm (şuan yazdm) |
Gerçekten böyle mi düsünüyosun ??:( |
eed..böle düşünüorum artık düşüncelerim benden karamsar cok yoruldum çokk önce çekti gitti.. şimdi bana hala acı cektirmeye çalışıor dayanamıorm herşein sorumlusu bn oluorum bu kaderi bn secmedim inan bna delirmek üzereim |
hiç bisy olmamis gibi gelip konusuo demissin chat box ta bence sende aynisini yap (yine basimda kavak yelleri olayina gir= aday çokms gibi mesela...ki öyle oldugunu düsünüyorum) seni kaybetmegi göze alamaz gerçekten sevdiyse döner.. üzülme.. karamsar olma :( |
sevseydi şimdiye kadar dönerdi 1 senedir bıkmadan onu bekliyorum ben,ama artık yeter |
beKLe bekLe yada oNa beLLi et qeLir ;) kaRamSaR oLMaaaaa SewioSan soNuNa kadar KooooooooŞ ] ;) |
hyr artk sevmiorm yeni birine carpldm ismi lazm deil sus^qun m artk oyusden..sadece sitem ediorum anlayana...! |
1 sene olduysa bos ver ya daha iyisini bulursun.. ben yeni ayrildiginizi dusunmustum.. dedigin gibi yeter onu bekledigin artik HAYATINI yasaaa herzaman 17 olmuo zaman ileriliyoo sen onun yuzunden yerinde sayiyosun... |
Hmm Sen biLirsin bişi Diemem o ZAMAN BENİNKİ sadece 1 fiKirdi :S |
fikrin sana kalsın canım şimdi yeni bir umut ısığım oldu ama bursa da.. çarpıldım ona :) artık şiirlerime onu yazıorum... off off |
Türkiye`de Saat: 03:22 . |