![]() |
Aslolan Hayatsa ; Aslolan Hayatsa ; HAYATTA BEŞİKTAŞ'tır ..! her beyaz günün 'bam baska' parıltısı.. her siyah günün en parlak beyazı.. öyle bi'sevdadır ki bu anlatıLamaz, anlanamaz.. iliklerimize kadar islenmis ! öyle bi'umuttur ki bu tarifi imkansız.. beyazında kaybolan ! bi'isyandır ki BEŞİKTAŞ'ım, kücücük kalbimize sığmayacak sekilde kazınmıs ..! sevmeyi gecmisiz, varsın elalem seve dursun.. biz yasıyoruz ..! biz farklıyız.. biz yaşıyoruz, yaşatıyoruz ! biz farklıyız.. biz saf bi'kara sevdanın, en samimi delikanlılarıyız ! biz.. beşiktAŞIĞIYIZ ..! yokluk siyahsa, varlık beyazdır ! ben siyahsam, sen beyaz ! gözyaşım siyahsa, tebessümüm beyazdır ! hayat siyahsa, umut beyazdır ! gerçek siyahsa, hayaller beyazdır ! yok uLan yalnız ölmek ..! ter temiz, bem beyaz kefenimle, ruhumun siyah'ı bütünlesir.. YİNE SİYAH-BEYAZ ölürüz ..! velhasil.. aslolan hayatsa; hayat SİYAH-BEYAZ'dır ! ve bu nedenledir ki.. HAYATTA BEŞİKTAŞ'tır ..! |
Tek kelimeyle harikaydı kardeşim... Paylaşımına sağlık... |
eyw ibo tsk ederım |
Teşekkürler göhkan abi güzeldi.. ((: |
çok güzel abi saol..bunun bi kısmını imza yapmak istiom izin var mı??patenti sana ait ne de olsa:D:D |
ben nick yaptım ((: çok güzeller |
ben tesekkür ederım edacım ve kubracım tabıkı kullanabılırsınız ;) |
Hayatı SIYAH yaşıyoruz , BEYAZ ` ı Arıyoruz... TEŞEKKÜRLER ABİ.. |
teşekkürler hacı abi:) |
harikaydı..Teşekkürler:) |
Türkiye`de Saat: 21:10 . |