![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ATATÜRK VE DÜNYA TARİHİ Dünya tarihini Yeniden yazmak isterdim Kalem elimde, kağıt önümde Hiç bir tehdide bağlı kalmadan Özgün düşünme yeteneğimi kullanarak Dünyadaki yaşamı kurgulamak isterdim. * * * * Vatan savunması hariç Komşu ülkelere saldıran Kralları, şahları, padişahları Devre dışı bırakarak Dünya tarihini Atatürk ile aydınlatmak isterdim. * * * * Atatürk vatanını savundu Düşmanlara karşı koydu Yurduna saldıran düşmanlara Biz bu sınırlar içinde Özgür ve bağımsız yaşamaktan başka Bir şey istemiyoruz, dedi. * * * * Düşmanlar, bunu kabul etmedi Baskısını artırdı Dört bir yandan Anadolu'ya saldırdı Atatürk, Türk Halkı'yla tek vücut oldu Savaştı ve galip geldi Anadolu'yu düşmanlardan temizledi Yepyeni bir devlet kurdu. Adı: Türkiye Cumhuriyeti. * * * * Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde yaşayan herkes Atatürk'ü sever ve devrimlerine sahip çıkar Sadece gerçeklere inanır Atatürk gerçeğini kabul eder Beyninde bir ışık yakar O ışığın önderliğinde Kültür yolunu aydınlatır Yeni nesil insanlara yaşam sunar. SON Yazan: Serdar Yıldırım 11-1-2021 ATATÜRK 135 YAŞINDA Yazan Ve Okuyan: Serdar Yıldırım https://www.facebook.com/ayla.gulery...00000848112519
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu es22es tarafından (19-08-2024 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |