![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saoL bilmiyoduk..! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Gaziantep Atamızın gazi olmasından dolayı herhalde ama gerçek doğum yeri varken ne diye fantazi kurulmuş pek anlamadım..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Kardes paylastigin icin cok saol deneme yaptim böyle bisi yok diyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
T.C. Kimlik No Sorgulama Bilgileri İL......................: GAZİANTEP İLÇE..................: ŞAHİNBEY ADI....................: GAZİ MUSTAFA KEMAL SOYADI..............: ATATÜRK BABA ADI...........: ALİ RIZA BEY ANNE ADI...........: ZÜBEYDE HANIM DOĞUM TARİHİ...: 1881 CİNSİYETİ..........: ERKEK T.C. Kimlik No Sorgulama Sonuçları: T.C. Kimlik No: 10000000146 İl: GAZİANTEP İlçe: ŞAHİNBEY Adı: GAZİ MUSTAFA KEMAL Soyadı:ATATÜRK Mahalle / Köy:BEY Baba Adı:ALİ RIZA BEY Cilt No: 10 Anne Adı: ZÜBEYDE HANIM Aile Sıra No: 44 Doğum Yılı:1881 Birey Sıra No: 1 Cinsiyeti: Erkek
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Teşekkürler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | niye antep e kayıtlı ki ? bizim kitaplarda dergilerde gördüğümüz kimlikler yalandı o zaman... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşlar Atatürk memur çocuğu olarak selanik doğma büyümedir.Esas nüfus Kayıt yeri İstanbul dur.Cumhuriyet döneminde Ankara çankaya ilçesine gelmiştir.Daha sonra Antep iline gazilik ünvanı verilince Gaziantep encümen kararı ile atatürkü fahri hemşerilik verip Antep nüfus kayıtlarına eklemişlerdir. Bu Yazdıklarım tahmin veya fikir değil ben nüfus biriminde çalışıyorum bizdeki resmi devlet kayıtlarına görü bu açıklamayı yapmak ve arkadaşlarımı bilgilendirmeyi uygun gördüm. Atatürkün türkiyede 3 ilde nüfus kaydı vardır 1-İstanbul 2-Ankaraya nakil 3-Gaziantep(Sonradan kayıt) Alıntı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/ataturk-kosesi/36892-ataturkun-tc-kimlik-numarasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Atatrk Kesi [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 04-03-2008 20:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |