![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşlar Atatürk memur çocuğu olarak selanik doğma büyümedir.Esas nüfus Kayıt yeri İstanbul dur.Cumhuriyet döneminde Ankara çankaya ilçesine gelmiştir.Daha sonra Antep iline gazilik ünvanı verilince Gaziantep encümen kararı ile atatürkü fahri hemşerilik verip Antep nüfus kayıtlarına eklemişlerdir. Bu Yazdıklarım tahmin veya fikir değil ben nüfus biriminde çalışıyorum bizdeki resmi devlet kayıtlarına görü bu açıklamayı yapmak ve arkadaşlarımı bilgilendirmeyi uygun gördüm. Atatürkün türkiyede 3 ilde nüfus kaydı vardır 1-İstanbul 2-Ankaraya nakil 3-Gaziantep(Sonradan kayıt) Alıntı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/ataturk-kosesi/36892-ataturkun-tc-kimlik-numarasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Atatrk Kesi [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 04-03-2008 20:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |