![]() |
Forumlar türkçe olsun... Uzun zamandır siteye giremiyordum yoğunlukdan ötürü çok özlemişim :):) Beşiktaş taraftarına uyacağını düşündüğüm sizlerinde destek olacağınızı düşündüğüm bir kampanya başlatılması sizce nasıl olur. İstiyorum ki forumlarımızda bundan sonra türkçe kullanımı konusunda hepimiz Atatürkçü bir geleceğe yakışan doğru cümlelerle kendimizi ifade edelim.Konuya gereken hassayeti göstermemiz gelecek nesillere örnek olmasını temenni ederim.. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.... |
duyarlılığın için saol....bana uyar....hatta güzel olur ..çünkü türkçemin çok bozulduğunu düşünüyorum...:D:D:D |
verdiğin destekten dolayı teşekkür ederim arkadaşım...Umarım herkes bu olaya destekçi olur... |
umarım....;);) |
tam destek benden.. özellikle z yerine s v yerine w k yerine q vs. kullanmamaya özen gösterilmesi. Kelimeleri tam ve düzgün yazılmasına özellikle dikkat edilmesini isterim. Bu düzeltmelere de bu konudan başkayalım istersen arkadaşım. Mesajında ki atatürkçü kelimene büyük harfle başlarsan memnun olurum. |
düzeltmeyi yaptım arkadaşım sanada verdiğin destekden dolayı teşekkür ederim...Başka destek gösterecek arkadaşlarımız yok mu peki .... |
Herkesin katılması en çok beni mutlu ederdi herhalde :) |
Alıntı:
|
bu konuda herkes herkesin mutluluğunu isteyecektir görüşündeyim ben.. Hatta bu iş başlangıç olacak başka fikirlerde var ama vakte ihtiyacı var... |
Evet dilimize sahip çıkalım arkadaşlar |
Türkiye`de Saat: 03:59 . |