![]() |
Biz cahil dediğimiz vakit mutlaka mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, gerçeği bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de gerçeği gören hakikî âlimler çıkar. M.Kemal ATATÜRK 1923 |
Asil onemli olan ve memleketi temelinden yikan, halkini esir eden, icerideki cephenin suskunlugudur. |
Mustafa Kemal Atatürk dünyaya gelmiş en büyük liderdir.Onun sayesinde bu kadar rahat değilmiyiz. ama Atatürkün emenetlerine sahip cıkamıyoruz ülkemiz elden gidiyor.ne kadar yazık ki |
arkadaşım bu kadar karamsar olma ben içimizde ki umut tohumları bitmediği sürece yeniden doğruyu bulacağımıza inanıyorum ama bunun için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız... |
yani evet ama türkiye iran olcak türban kabul oldu |
türbanı üniversitelerde bırakılması tabi ki yanlış ama bu toplam kesimin % 1 ile ifade edilebilecek bir kesim... Bunların da devri birgün son bulacak o zaman gerçek Atatürkçüler olarak onlara gerekli dersler veriecektir... |
Alıntı:
|
''benı olağanüstü bır kısı olarak yorumladınız,doğusumdakı tek olaganüstünlük: TURK olarak dunyaya gelmemdır'! M.KEMAL ATATÜRK... |
söz konusu vatansa gerisi teferruattır |
beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir benim fikirlerimi benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir! bnm kuvvetim bnm size olan sewgim ve sizin bana olan sewginizdir. bu millet bu memleket yeni rejim üzerinde dünyanın en makul bir varlığı olcaktır. ben bunu kendi gözlerimle görmeden öleceğimm. atamız göremedi bari bize görmek nasip olsaydı da kemikleri sızlamasaydı... |
Türkiye`de Saat: 23:49 . |