![]() |
bu grubu kapatalım!! Ana Sayfa ?(Kemalizmin Karın Ağrısı)? arkadaşlar bu grupta Atatürk'e küfür, iftira, hakaret ne arasanız var! bu grubu kapattıralım! |
gerçekten iğrenç...allah belalarını versin... |
burada bir şeyler yazacaktım ama neyse anası babası belli olmayan hangi soydandır bilinmez memleketi kurtarması zoruna gitmiş ki yazmışlar bunlar olsa olsa yunanlıların kaçarken bıraktığı piçlerdir |
insan diyemeyeceğim kişilerdir işte o sitedeki görüşe sahip olanlar.malesef dini alet ederek kendi çıkarlarını düşünen zavallı,zerre kadar beyni olmayan mahluklar onlar.fettullah gülen e övgüler yağdıran,Atatürkümüzü yerden yere vuran kişileri nefretle kınıyorum. bu ülkeyi onlara bırakmayacağız.karanlığın üstüne güneş gibi doğacağız. |
hepsini gebertmek lazımmm !!!... |
Atatürk olmasaydı siz yine doğardınızda babanız kim olurdu bilmezdiniz. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Nankör köpekler. |
''Yüce Önder'e göre 20 yaşında bir yobaz ihtiyar, 70 yaşında bir idealist ise zindedir, gençtir'' |
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK |
ne ararsin tanri ile aramda! sen kimsin ki orucumu sorarsin? hakikaten gozun yoksa haramda, basi aciga niye turban sorarsin! raki, sarap iciyorsam sana ne. yoksa sana bir zararim, icerim. ikimiz de gelsek kildan kopruye ben durustsem sarhosken de gecerim. esir iken mumkun mudur ibadet? yatip kalkip ataturk e dua et. senin gibi durzulerin yuzunden, dininden de soguyacak bu millet. isgaldeki hali sakin unutma, atatürk e dil uzatma sebepsiz. sen anandan yine cikardin amma, baban kimdi bilemezdin serefsiz... |
Yobazlara karşıyız. |
Türkiye`de Saat: 08:41 . |