![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Profesyonel bir sporcunun böyle bir gaf yapmasını olgunlukla karşılamak bana çok saçma geldiği için direk terbiyesiz diyeceğim. Tam hatırlayamıyorum ama Emre Aşık olabilir fenerden bir cacık olmaz diyip daha sonra fenere gitmişti. Tümeri hiç saymıyorum zaten. Demek istediğim gün olur devran döner laflarını yersin ondan sonra bu taraftar bana neden böyle yaptı demesin Elvan hanım. Ayrıca en başından beri aslen Türk olmayan kişilerin spor adı altında Türk nüfus kağıdı sahibi olmasına karşıyım ve kabul edemiyorum. Bu evet dünyanın her bir köşesinde böyle olabilir özellikle futbol ve atletizm de ama bana çok yanlış geliyor ahada buyrun örneğide burda. Ayıp!!!!! Ayrıca kendi sporcusuna üstelik daha büyük başarıla imza atmış kendi sporcusuna hiç haketmediği gibi davranan yurdum insanının Elvana bu sahipliğinede anlam verebilmiş değilim.
__________________ Üzerimden Eksilmesin Bayrağının Gölgesi. İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız Övünmek Gibi Olmasın Biz KaraKartallıyız. Konu peri_kizi tarafından (09-09-2008 Saat 08:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |