![]() |
bak su elvan'a türk deyip bagrımıza bastık dediklerine bakın!!! boswer besiktası onlar sekiztas oldu!!! Atletizmde dünya şampiyonu ve olimpiyatlarda derece almış bir atlete futbol sormaktan çekinmedim. İyi ki Türkiye’de tuttuğu bir futbol takımı var mı diye sormuşum, çok eğlenceli bir cevap aldım: "Olmaz mı? Galatasaray fanatiğiyim. Formam, atkım bile var." Fotoğrafçı arkadaşım Senih, bu cevap üzerine "Ben Beşiktaşlıyım" deyince Elvan espriyi patlattı: "Boşver Beşiktaş’ı onlar sekiztaş oldu." arkadaslar benim icin elvan bitmiştir artık onu türk olarak bile kabul etmek istemiyorum... |
Türklükle ne alakası var bunun..:S Aynı lafı Fenere de deseydi tepkin bu şekil mi olurdu yoksa Elvan ı daha mı çok sevmeye başlardın..? Türklükle bağdaştırma bu olayı..Ama nefret edebilirsin tabiqi sonuçta takımımza laf atmış. : ) |
Ben nefret etmiyorum sadece espri yapmış ki biziim aile içinde bile esprisi oolddu kimseden nefret etmedim biraz relax olmak lazım her laf söyliyene saldırırsak ne rakip kalır ne dostluk |
Alıntı:
|
Arkadasimizin tepki vermesi dogal, tepkinin icerigi dogru veya yanlis orasi tartisilir. Ancak bu seviyede ülkemizi temsil eden bir milli sporcuya yakismayacak derecede cok ucuz bi espiri olmus. |
gercekten cok ucuz bı espiri yapmıs ama fazla takmamak lazım. |
Allah'ın Dişleğiii. Adnan Polat'a Söle Dişlerini Yaptırsın O Zaman. Madem Birilerinin Zaaflarıyla Alay Etmek Bu Kadar Kolay Ben Olsam Yüzüne Aynen Bunu Sölerdim. :@ |
ne çabuk unuttunuz yarış sonrasında bayrağımızı istediğini ve başarısını. tuttuğu takıma göre kimsenin türklüğü yargılanamaz. yinede beşiktaşlı olmasını isterdim |
Ya bu konu abartılıcak bir konu değil. Beşiktaşlı olmayan herkes şakayla karışık bunu söylüyor. Gülüp geçiyoruz yani. Kaldı ki Elvan kaç senedir bu ülkedir neyi tanıyor neyi tanımıyor girmişlerdir kanına. bu kadar basit. |
Yazıklar olsun ona. |
iki kişinin arasında ki kişisel muhabbeti buraya haber yapan adama sormak lazım lazım bunlar doğal şeyler ben fenerlilere neler demiyorumki |
tuttuğu takım onu ilgilendirir.. yaptığı espriyi kimlerden duymadık ki... |
Elvan sonucta geseli yani bir ezik her ezigin dedgi lafı ciddiye alırsak vay halimize ama bunun TÜrklükle bir alakası yok Elvan her katıldıgı yarısmada TÜrk bayragını gururla dalglandırıyor ;) |
sinirlenme ki üstelemesin senin sinirlendiğini görünce her zaman söyler |
Alıntı:
Sen Beşiktaşıma kurban ol bee,istesen de Beşiktaşlı olamazsın çünkü Beşiktaşlı olunmaz,Beşiktaşlı doğulur!Türkiye'yi madem o kadar seviyosun,bi ingiliz takımından fark yemesi neden o kadar hoşuna gitti???sonuçta Beşiktaşım Türkiyeyi temsil etmiyo muydu şamp. liginde?milli bi sporcu olarak uluslar arası bi karşılaşmada kendi ülkesinin takımını tutması gerekmez miydi?şimdi diyebilirsiniz sen tutuyo musun diye gs ve ya fb yi,ben onlar bizle alay ettikleri için tutmak içimden gelmiyo,ama öyle şeyler yaşanmamış olsaydı,onlar bizi destekleseydi,hem ülke puanı açısından hem de bi Türk takımı olmasından dolayı tutardım. |
elvan'ın da çok umrunda senin onu türk olarak kabul edip etmemen, hey allah'Im ya... |
Onun Türkiye yi sevmesi falan da benim umrumda değil açıkcası...isterse hiç bayrak falan aramasın benim için bu sporcu ölçü değil... |
aman ktü söz kendisinndir oda takımına laf atmış yalakasaray boşverin ya öle dedi die beşiktaş değişmedi ne derse desin en büyük bjk ama ona görede gs bakalm oda gerçek gslimi yoksa bzizim gibi yürektenmi sevio |
Bu röportajın linkini paylaşmanız mümkün müdür? Ne kadar aptalca bir hareket. |
Bu lafı bi febeli sölese, geselide sölese, başbakan yada Olimpiyat birincisi bir Türk sölese de düşüncem hiç deişmez yine aynı kalırdı Ve deişmedi de.O febelilere geselilere hakkındaki düşüncem elvan için de geçerli |
türklükle alakası yokta ayıp etmişş |
ya sacmalamayın en alaka ya ... bu kadar komplekslı gıbı davranmayın,babam mı yedı 8 golu? fener yese dalga gecmıcek mıydınız? |
espirilerine daha dikkat etsin yaparken |
Alıntı:
|
Espiri ucuz ama bu onu hayin yapmaz...! Bizi o duruma düşürenlerden hesap sorulmalı bence... |
Profesyonel bir sporcunun böyle bir gaf yapmasını olgunlukla karşılamak bana çok saçma geldiği için direk terbiyesiz diyeceğim. Tam hatırlayamıyorum ama Emre Aşık olabilir fenerden bir cacık olmaz diyip daha sonra fenere gitmişti. Tümeri hiç saymıyorum zaten. Demek istediğim gün olur devran döner laflarını yersin ondan sonra bu taraftar bana neden böyle yaptı demesin Elvan hanım. Ayrıca en başından beri aslen Türk olmayan kişilerin spor adı altında Türk nüfus kağıdı sahibi olmasına karşıyım ve kabul edemiyorum. Bu evet dünyanın her bir köşesinde böyle olabilir özellikle futbol ve atletizm de ama bana çok yanlış geliyor ahada buyrun örneğide burda. Ayıp!!!!! Ayrıca kendi sporcusuna üstelik daha büyük başarıla imza atmış kendi sporcusuna hiç haketmediği gibi davranan yurdum insanının Elvana bu sahipliğinede anlam verebilmiş değilim. |
Alıntı:
Gonuşma Leiinnnn :D |
elvana kızdım sebebide sen sohbet etmiyorsun röportaj yapıyorsun dikkatli konuşmalısın ama onu koşarken desdeklemiyeceğim anlamına gelmez sonuçta bir tane beşiktaşlı olmasa bile milli takımı desdekliyoruz semihin attığı gole seviniyoruz ardanın attığı şutla heyacanlanıyoruz milli duygu ayrıdır ama bu elvanın yaptığı terbiyesizliğide yok saymaz yaptığı terbiyesizliktir gs 6 ydiğimaçtan sonrada fbliler için 6s oldu diyormu kimse ona.her takımın kötü günleri olur tıpki atletler gibi hele bir spocu bunu bilemiyorsa yazıktır 3 gün sonra kötü koşup çok kötü bir yarış koşarsa kendisiyle dalga geçilmesini isteyecekmi ben o beşiktaşlının yerinde olsam bunları söylerdim oturturdum poposunun üstüne |
Alıntı:
|
Dememesi lazım ama demiş, fazla abartmamak lazım...8 taneyi yemişiz sonuçta, bundan sonra olacak şeylere de katlanalım bi zahmet, fazla ağır olmadıkça tabii, bununda fazla ağır olduğunu düşünmüyorum... |
bukadar ucuz bi espri beklemezdim.gıcık oldum:@ |
Türkiye`de Saat: 00:26 . |