PAOK’lular gibi CSKA Sofya taraftarları da İstanbul’a otobüslerle gelecek.    
 
G.Saray'ın taraftar derneği UltrAslan gibi CSKA'nın taraftar birliği  Ultras'a üye bin 200 taraftarın İstanbul'a geleceği bildirildi.  Otobüslerle gelecek bu taraftarların taşkınlık yapmasını engellemek için  Bulgar polisi otobüslerin içine sivil görevliler koyacak. Bu arada  G.Saray'ın Ultraslan grubunun CSKA'nın Ultra grubuyla birlikte hareket  edeceği Bulgar basını tarafından iddia edildi.  
CSKA charter uçuşuyla gelecek
 Beşiktaş'ın rakibi CSKA Sofya Çarşamba günü charter uçuşuyla  İstanbul'a gelecek. 13:45'te İstanbul'da olacak CSKA ekibi, buradan kamp  yapacağı Dedemen oteline geçecek. Maçın oynanacağı 16 Eylül günü ise  CSKA'lı futbolcular sabah kahvaltısının ardından alışveriş için İstanbul  sokaklarına dağılacaklar. 12'de öğlen yemeği yiyecekler. 20.30'da ise  maç için stada hareket edecekler. Gece 02.30'da ise Bulgaristan'a  dönecekler.   
CSKA'nın hocası tam bir kamikaze
 CSKA Sofya'nın teknik direktörü Gore Jovanovski tam bir  kamikaze çıktı. Beşiktaş karşısında hücum oynayacaklarını belirten  Makedon teknik adam, "Benim için 1-0 yenilmek ile 5-0 yenilmek arasında  bir fark yok. Maçın her anında hücum etmeyi düşüneceğiz. Savunmak  istemiyoruz. Onlara boşluk bırakmak istemiyoruz. İlk 15-20 dakika içinde  Guti gibi yıldızları kapatabilirsek istediğimizi alırız" dedi.  Jovanovski, Beşiktaş maçında Minev'i riske etmeyeceklerini açıkladı.  
Fotomaç - UltrAslan CSKA ile birlikte