![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | abartmış gibi olmıyayım ama üst düzey bir genç futbolcu gibi gördüm fiziği harika ronaldo gibi . sağlamda bi çocuk girdiği ikili mücadelede manisanın zenci bir futbolcusunu devirdi hangisiydi hatırlamıyorum . yani tabataya ya da nobreye verilen şans bu çocuğa verilmeli Konu BЦЯΛƧı IПöПü tarafından (18-10-2010 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ben ilk 11'de başlamasını bile isterdim, alındığında sevinmiştim iyi bir oyuncuya benziyordu, altyapıdan öğrendiğimiz kadarıyla da geleceği çok parlakmış...Necip'ten sonra iyi bir ortasaha oyuncusu daha kazanırız umarım, bu 2'li uzun yıllar taşıyacaktır ortasahamızı... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Aslında Beşiktaş,ın transfer ihtiyacı yok,sadece takımdaki (isim yazmayayım herkes biliyor) işe yaramaz,Beşiktaş,a faydasız,kendilerine faydalı olanlar gönderilsin yeter.. Mesela Ersan,fiziği,soğukkanlılığı,topu oyuna sokması tek eksiği tecrübe,keza onurda öyle,Necip ve daha niceleri var, işe yaramaz düz futbolculara para akıtmanın anlamı yok... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |