![]() |
Oh Be ! Toraman Varmış ! http://foto.fanatik.com.tr/news/423x...1mm1162671.jpg Beşiktaş’ın tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Toraman 3 haftalık aranın ardından Kardemir Karabükspor karşılaşmasıyla sahalara döndü. UEFA Avrupa Ligi’nde 5 Ağustos’ta Victoria Plzen ile oynanan rövanş karşılaşmasında sol ayak iç yan bağlarında esneme olduğu için oyundan alınan Toraman tam üç hafta forma giyemedi. Tecrübeli futbolcu Sivok’un sakatlığı, Ferrari’nin de yabancı kontenjanına takılması üzerine dün geceki maçta kadrodaki yerini aldı. Başarılı bir performans sergileyen Toraman’ın defansı bir hayli toparladığı ve takım arkadaşlarını rahatlattığı gözlendi. Toraman maç sonu yaptığı açıklamada, “Her zaman sakatlıktan sonraki ilk maçlar zordur. Her şeye rağmen kazandığımız için mutluyuz. Bu sene hedeflerimiz hem ligde hem de UEFA’da büyük. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Takım olarak gücümüz var” diye konuştu. Kaynak : Fotomaç BesiktasForum | Basından Haberler |
emenikeye asist yaptı sagolsun.. |
çok kötüydü...emenike her deparda geçti toramını ...attığı pasların hiç biri isabetli değil...defansdan pas yaparak çıkmaya çalışan bi beşiktaşta ibahim toraman her topu şişirip rakibe attı..shuster toramanı bu konuda uyarması lazım ...eğer çok sıkışırsa şişirebilir topu ama her rahat pozisyondada şişiriyor...yanında guti var necip var ernst var sen topu onlara ver sonrada işine bak |
Bence de kötüydü. |
Bu maçta pek iyi değildi.Ama sonuçta adam yeni sakatlıktan çıkmıştı ileriki zamanlarda düzelir :) |
Adam sakatliktan geri döndü siz yok kötü yok emenikeye asist yaptı diyosunuz. |
Toraman açıklama yapmış.Gazetede okumuştum.Hangi pozisyon için dediğini hatırlamıyorum sanırım gol pozisyonuydu.Bu tabiki mazeretim olamaz ama gözümü spot ışıkları aldı dedi:S |
Maçtan sonra bugün kendime de karsi mücadele ettim, sakatliktan dönüyorum dedi. Toraman a birsey söyleyemeyiz ... Birakin biraz top la oynasin adam :) |
Türkiye`de Saat: 00:19 . |