![]() |
İşte gerçek Bobo! Transfer döneminde forvet arayan Beşiktaş'ın golcüleri tam anlamıyla patlama yaşıyor... Dünkü Ankaragücü maçında sahneye çıkan Bobo, attığı iki golle tam anlamıyla yıldızlaştı. http://foto.fanatik.com.tr/news/423x...1mm1177216.jpg Yıldızlar topluluğu Beşiktaş, dün Ricardo Quaresma’dan yoksundu. Ancak sahneye Kartal’ın bir başka süperstarı Bobo çıktı ve Sambacı attığı gollerle Siyah-Beyazlılar’ı zafere taşıdı. Transfer döneminde forvet arayışı içerisinde bulunan Kara Kartallar’da Nobre’den sonra Bobo da attığı gollerle kendisini bir kez daha kanıtladı. ‘Sırada CSKA var’ Karabük maçında rakip fileleri iki kez havalandıran Nobre gibi, Bobo da dün Ankaragücü’ne 2 gol attı. Çok iyi bir oyun sergileyen Bobo, takımın Ankaragücü karşısındaki ilk sayısını kaydetti. Daha sonra Guti’nin şık pasında rakip fileleri bir kez daha havalandıran Sambacı, üçüncü golün altına da imzasını attı. Maç bitiminde kısa bir açıklama yapan Da Silva Bobo şöyle konuştu: İyi oynadık ve farklı galibiyeti hakettik. Şimdi sırada CSKA var. Evimizde yine kazanıp, Fenerbahçe derbisine bakacağız... İşte gerçek Bobo! - www.fanatik.com.tr |
Müthiş bir performans sergiledi. Futbol adına yapması gereken herşeyi yaptı. Aldığı para helal olsun |
Bobo'yu ilk defa bu kadar iyi gördüm, birebirde adam geçti, uzaktan şut vurmayı denedi, 2 de güzel gol attı...Kulübe mi yaramış yoksa Fatih'in gelmesi mi bilmiyorum ama iyi olmuş, gollerine ve daha da önemlisi iyi futboluna devam eder umarım... |
Hoca faktörü abi tabi topçu da artık birşeylerin farkına vardı daha da iyi olucak... |
Fatih Sultan Tekke Sen Nelere Kadirsin .. Nobre Ve Bobo'yu Uykudan Uyandırdın Nihatıda Kendine Getirirsin Yakında .. |
Bobô yaa daha ne olsunn:cool: |
ilk defa boboyu cezasahasının içinde 3 kişiyi çalımlarken gördüm şaşırdım doğrusu aklıma yusuf şimşek geldi bir anda |
Alıntı:
|
bobonun performansının nobrenin biraz kıpırdanması fatih tekke ve ligin başında bir maçı tribünden falan izlemesiyle bir alakası yok canım ne alakası var? isteksiz tavrı gitmiş bobonun fatih tekkede sahaya insin daha iyi olacak bobo rekabet bunu gerektiriyor |
schuster faktörü bu ..bobo ve nobre dirildi .. |
Türkiye`de Saat: 14:28 . |