![]() |
Cenk Yöneticilerin Yüzünü Kara Çıkartmadı ! Beşiktaş, kadrosunda Rüştü ve Hakan gibi iki iyi kaleci bulundurmasına rağmen 1 milyon Euro bonservis bedeliyle 3. kaleci olarak aldığı Cenk Önen, gösterdiği performansla Siyah-Beyazlı yöneticilerin yüzünü kara çıkartmadı. Rüştü ve Hakan'ın sakatlığında kaleyi devralan genç file bekçisi, 5 resmi maçta sadece kalesinde bir gol gördü. Beşiktaş'ın CSKA Sofya ve F.Bahçe maçlarında da kaleyi Cenk'in koruması bekleniyor. Zaman BesiktasForum | Basından Haberler |
Bu forumda 3 senedir Cenk deyip duruyodum..Beni de utandırmadın..helal.. |
bu saatten sonra herhangi aksilik olmassa sakatlık v.s gibi allah kem gözlerden korusun:)artık takımın değişmezi olmalı bence hakan iyileşti diye keserse kaybeder kendine olan güveni |
rüştü ve hakan iyileşselerde bu çocuğa o formayı vermeye devam etmeli ilk hatasında formayı elinden almamak gerekir bunu fazlasıyla hak etti cenk seninle gurur duyuyoruz bu yaşta abilerinden o formayı söke söke aldığın için burda esas rol rüştü ye düşüyor ona sahip çıkmalı gerekirse kendini ortaya atıp onun korumasını yapmalı oda desinki benim arkamda rüştü gibi bir yetenek var onu utandırmamak için elinden geleni yapsın |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:42 . |