![]() |
Nihat döküldü http://foto.fanatik.com.tr/news/423x...1mm1186205.jpg Schuster’in hücumun sağ tarafında görev verdiği milli oyuncu karşılaşma boyunca olumlu bir hareket yapamadı. Beşiktaş’ın ofansif anlamda çok şey beklediği deneyimli forvet gözlerin kendini aradığı zamanlarda hiç devreye girmedi, inisiyatif almadı. Fanatik BesiktasForum | Basından Haberler |
serdar özkana kızıyoduk şimdi de nihat başladı |
Bu adama ne oldu anlayamadim... |
Nihat bayağı bir performanstan düştü artık eski günlerine ulaşabileceğini sanmıyorum. İşallah yanılırım. |
nihat cok artist bir futbolcu ronaldodan daha fena hicbirsey yapmiyor ama halen bukadar rahat oynayabilmesi aklim almiyor birde saha icinde abilik tasliyor sura ver ona oyna gibisinden nihat sen baskasina birsey ögretecegine git ilk önce tekrar futbol oynamayi ögren gencleri örnek al cidden cok umutluydum nihattan ama hayal kirikligina ugratti beni hep |
Nihat'ın yaptıklarına aklım ermiyor valla...Ben bu kadar saçmalayan oyuncu az gördüm, o kadar tecrübesi olan bir oyuncu bunları yapar mı yaf hiç...Hele kullandığı bir korner vardı, dağlara taşlara, el insaf artık yaa!.. Hilbert-Holosko-Nihat, bu 3'lüde yeterli değil, ordaki sıkıntıyı bi halledebilsek, hücumda çok daha etkili olacağız aslında, şimdi ise bir kişi eksik oynuyoruz resmen...Ben bu 3'lüden ısrarla Holosko'yu denerim ama, adam en azından olumlu bir şeyler yapıyor... |
çok kötüydü çokk .. Hele bir kez sağ kanat korner bayrağının orda bi pozisyonda topu alayım derken ayakları dolaştı yere düştü... O an bittiğim andı benim ..!!! |
Artık harbi harbi futbolu bırakmalı eğer bırakmıyorsa oynatmamak gerek. Bukadar ruhsuz isteksiz ve gereksiz bir oyuncu daha görmedim ben. |
yahu çok üzülüyorum bu adama. Ne biçim topçuydu bu ne oldu anlamadım ki! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:15 . |