![]() |
Messi : Beşiktaş Büyük Takım Siyah-beyazlıların 3-0 kazandığı Barcelona maçını hatırlatan Messi "PlayStation'da sürekli Beşiktaş'a karşı oynayıp, kazanıyorum" dedi ANILARINI PAYLAŞTI Dünyanın en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Lionel Messi, en çok Beşiktaş'a karşı forma giymek istediğini söyledi. Tam bir PlayStation fanatiği olan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı, ünlü futbolcular Pique, Terry, Ujfalusi ve De Gea ile birlikte PlayStation 2010 ile ilgili anılarını anlattı. Lionel Messi, 19 Eylül 2000 tarihinde Beşiktaş'a 3-0 yenilen Barcelona maçını hatırlatarak, "Hep o maçta oynamak istedim. PlayStation'da sürekli Beşiktaş'a karşı oynayıp galip geliyorum" yorumunu yaptı. BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAKIM! Messi; Frank de Boer, Overmars, Kluivert, Rivaldo ve Simao'lu Barcelona'yı İnönü Stadı'nda farklı mağlup eden Beşiktaş'ın "büyük" bir takım olduğunu belirterek, "Keşke ben de o karşılaşmada olsaydım. Benim için ilginç bir maç olurmuş" ifadesini kullandı. Arjantinli yıldızın bu açıklaması İspanyol basınında da geniş yer buldu. Messi'nin bu açıklamasının ardından Türkiye'deki bazı internet sitelerinde, 19 Eylül 2000 tarihindeki o müthiş mücadelenin gollerinin videoları yayınlanmaya başladı. Fotomaç BesiktasForum | Basından Haberler |
Ahh Fotomaç Ahh :) |
:D:D |
Ne alaka yaa,Messi durup dururken böyle bir açıklama mı yapmış:) |
büyük takım olduğumuz doğruda gerisi traşş sanki :D:D |
Bu arada konu başlığını Fotomaçın orjinal başlığı ile değiştirdim Muratcım.MAksat muhabbet olsun:) |
Biliyoruz Besiktas büyük takim ama fotomacta sallama haber yapmis sanki... |
Vay be. Ne etki bırakmışız :D |
şakamısınız ya böyle bi demeçi böyle bi futbolcu nasıl verir =))) |
Buda Ispanyolcasi Messi. Da PlayStation em 2000 para o Vicente Calderón em 2010 Buda Heralde Ispanyanin Fotomaci (: |
Ulan fotomaç. |
ispanyol kaynaklı haber olduğu söyleniyor =) c.ronaldo Beşiktaşa gelirim diye açıklama yaptı messi böyle bir açıklama neden yapmasın |
Öncelikle Messi'nin bunları söylemesine gerek yoktu. Bütün Türkiye ve Dünya biliyor BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAKIM.... Ayrıca bu demeci ne zaman vermiş orasıda muamma.. Adamın ayağı kırıldı kırılacaktı.. Tomas Ujfalusi çok pis girdi adamcağıza yaa... 2 hafta yokmuş zaten Messi.. Buradan ona geçmiş olsun dileklerimi iletir, başarılarının devamını dilerim Messi Kardeş... |
bak galee :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:44 . |