![]() |
Almanlar Schuster'i gönderdi ALMAN basını, Beşiktaş'ın üst üste 4 maç kaybetmesinin ardından Schuster'in suyunun ısındığını ima etti. Goal.com, Almanya'da... http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2010/10/2...pg?65844226538 ALMAN basını, Beşiktaş'ın üst üste 4 maç kaybetmesinin ardından Schuster'in suyunun ısındığını ima etti. Goal.com, Almanya'da yayımlanan değerlendirmede, Türkiye'de yöneticilerin böyle seri yenilgilerin ardından takımı çalıştıran teknik adamların arkalarında duramadığını belirtti. Schuster'in, takımı toparlayamaması durumunda devre arasını göremeyebileceği iddia edildi. Fotomaç - Almanlar Schuster'i gönderdi |
schuster yerine hakan ondan yedek bile olmaz nihat -tabata-hilbert -nobre ocakta hemen gönderilmeli |
Şimdi ne kadar hata yaparsa yapsın gönderilmez Schuster, yönetimde artık akıllanmıştır, en azından sezon sonuna kadar Schuster görevde kalır, puan durumuna göre! de belli olur her şey...Gönül isterki istediği transferler yapılsın ve oyun anlayışını takıma oturtsun, bi 5 sene kalsın... |
Schuster ara sıra oyuna aldığı ve çıkardığı ya da çok kötü bir gidişata rağmen son dakikalara kadar hala oyuncu almamasıyla birkaç kez saç baş yoldurttu.. Umarım aynı hataları artık yapmaz..Çünkü hataya tahammülü yok artık bu takımın..Hele ki rakiplerin art arda galibiyet almasından sonra , çok daha dikkat edilmeli her şeye.. |
Ben sahsen bu sene bir SAmpiyonluk beklemiyorum. Ama seneye bir iki takviye ile ve verimsiz adamlarin yerine gelebilecek Necip ve Ersan gibi genc yeteneklerle sAhane bir takim izleyecegimizi düsünüyorum. Ne olursa olsun Shuster uzun seneler kalmali bence. |
Sene başında lig başlamasın kupayı direk bize versinler deniyordu futbol ilginç şey. |
Türkiye`de Saat: 19:57 . |