![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya vallahi biz bu fenerin basina dert olduk, gitmiyoruz..hahahhahaha....gecen yil adamlar 100. yil kutlamalarina basladiklari gün türkiye kupasini aldik, simdide 100. yil geldi geciyor, biz hala kupalari aliyoruz..hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | tebriklerr..helal Beşiktaşımıza ilk cumhurbaşkanlığı kupamız hayırlı olsun inşallah dewamı gelir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sağolun kızlar..! Yürekten kutluyotum sizleri.! Ananızın ak sütü gibi helaldir o kupa size.! Herşeyi ile hak ettiniz o kupayı..!! Sizleri izlerken "Beşiktaşlılık ruhu.." nu gördüm.. Savaşçılık, yılmazlık.. inanç. umut.. rakibi boğmak ve umutlarının üstüne giderek son kalan umutlarını da ezmek ve parçalayarak yok etmek..!! Büyük bir ders verdiniz.. hem erkek basket takımına.. hem de futbol takımına.. Bana ve tüm Beşiktaş taraftarına bu duyguları yaşattığınız için tekrar tekrar o tertemiz alınlarınızdan öpüyorum..! Bundan sonra İstanbuldaki tüm maçlarınızı izlemeye geleceğim.. ! Bu yüreklilik ve savaşçılığınız olduğu sürece " Yenseniz de yenilseniz de " sonuna kadar sizinle ve sizi desteklemenin onuru ile olacağım..!! Tekrar ve içtenlikle kutluyorum..!! saygılarımla... Sevgilerimle.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Alıntı:
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |