![]() |
Tebrik ediyorum... |
Helal sizlere helal..!! Formanın hakkını veren birtek sizler varsınız..!! Süpersiniz..! Sizlerle nice kupalara nice şampiyonluklara.!! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ...!!!!! |
ya vallahi biz bu fenerin basina dert olduk, gitmiyoruz..hahahhahaha....gecen yil adamlar 100. yil kutlamalarina basladiklari gün türkiye kupasini aldik, simdide 100. yil geldi geciyor, biz hala kupalari aliyoruz..hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa |
tebriklerr..helal Beşiktaşımıza ilk cumhurbaşkanlığı kupamız hayırlı olsun inşallah dewamı gelir.. |
Sağolun kızlar..! Yürekten kutluyotum sizleri.! Ananızın ak sütü gibi helaldir o kupa size.! Herşeyi ile hak ettiniz o kupayı..!! Sizleri izlerken "Beşiktaşlılık ruhu.." nu gördüm.. Savaşçılık, yılmazlık.. inanç. umut.. rakibi boğmak ve umutlarının üstüne giderek son kalan umutlarını da ezmek ve parçalayarak yok etmek..!! Büyük bir ders verdiniz.. hem erkek basket takımına.. hem de futbol takımına.. Bana ve tüm Beşiktaş taraftarına bu duyguları yaşattığınız için tekrar tekrar o tertemiz alınlarınızdan öpüyorum..! Bundan sonra İstanbuldaki tüm maçlarınızı izlemeye geleceğim.. ! Bu yüreklilik ve savaşçılığınız olduğu sürece " Yenseniz de yenilseniz de " sonuna kadar sizinle ve sizi desteklemenin onuru ile olacağım..!! Tekrar ve içtenlikle kutluyorum..!! saygılarımla... Sevgilerimle.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ezikler de ezersiniz inşallah bu sezon |
helal olsun be yüzümüz güldü |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |