![]() |
son saniyede elimizden kaçırdık Son saniyede kaybettik: 71-72 Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde, Beşiktaş Cola Turka, TBBL'nin ilk haftasında Fenerbahçe'yi, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde konuk etti. Fenerbahçe karşılaşmadan 72 - 71 üstün ayrıldı. Karşılaşmaya iki takım da hızlı başladı. Fenerbahçe pota altından ürettiği sayılarla ilk dakikalarda, Beşiktaş Cola Turka karşısında üstünlüğü ele geçirdi. Karşılaşmanın ilk 5 dakikasında iki ekipte beraberliği bozacak önemli hamleler yapamazken, Fenerbahçe dışarıdan kazandığı sayılarla öne geçti. Mücadelenin sonlarına doğru, Beşiktaş Cola Turka'da Tuğba bitime 3.4 saniye kala kullandığı faul atışlarından sadece 1'ini sayıya çevirince, skor 72-71'e geldi. Kalan sürede Fenerbahçe üstünlüğünü koruyarak karşılaşmadan galip ayrıldı. |
sağlık olsun... |
yazık olmuş 1 sayı farkla kaybetmek... |
Canları sağolsun bu maçın telafisi var , ama kupanın yoktu onuda aldılar... http://www.yukle-indir.com/uploads/5197db1bd0.jpg |
Macta idim.. Kızlarımız ik kez bu kadar kalabalık bir topluluğun önünde maç yaptıklarından, biraz heyecanlı ve kaybetme korkusu ile oynadılar.. Fakat besbelli idi ki.. biz bu ezikleri her zaman yeneriz..!! Tek ki yönetim gerekli desteği versin.. Şu an Türkiyenin en iyisiyiz inanın..! Kızlarımıza Cumhurbaşkanlığı kupası için prim sözü verip de ortadan kaybolanlar.. böyle önemli bir maça dahi gelmeyen yönetici bozuntuları eğer biraz yüzleri varsa utansınlar..! Kızlarımızla gurur duyuyorum..! Yönetimi de şiddetle protesto ediyorum..! Buradan tüm Beşiktaşlılara sesleniyorum.. Yönetime rağmen yine de şampiyon olacak kızlarımız..! Sevgilerimle.. |
aslında basketbolda olagan şeyler 1 sayı fark gibi ama yazık olmuş |
gercektende yazık olmus onemlı degıl kupayı getırdıler ya o yeter |
gerçekten türkiye de 1 numarlar,umarım hak ettiklerini alırlar,1 puanla yenilmeyi yenilgi olarak görmüyorm,karşı takımın bizden fazlası yok eksiği var!! |
sağlık olsun ya takmayın |
Çok Üzücü Bisey Ya.. SagLık oLsun NE DiyeLim... |
Türkiye`de Saat: 00:21 . |