![]() |
Beşiktaşlı bayan başketbolcu Milica Daboviç soyundu BEŞİKTAŞLI BASKETBOLCU SOYUNDU :afraid: Beşiktaşlı başketbolcu Milica Daboviç, FHM Dergisi'nin Şubat sayısına soyundu.Sekiz yıldan bu yana basketbol oynayan, ilk derslerini babasından alan Milica Daboviç, daha önce Belgrad'ın Beopetrol, Crvena zvazda ile Vojvodina'nın Novi Sad takımlarında oynadı. Beşiktaş'a gelmeden önce Rusya ve Fransa'da kariyerine devam eden genç oyuncu, "Özellikle kadınsanız başarılı olmak inanılmaz bir duygu, çünkü bu bağımsız olduğunuz ve istediğiniz şekilde yaşayabileceğiniz anlamına geliyor. Bana çekici gelen erkeğin sıradan olmaması gerekiyor, profesyonel olmasa bile hobi olarak spor yapması gerekir. Benim için en önemlisi antrenmanlarım. Tabi arkadaşlarımla dışarı çıkma, Skype'deki ailem ve Facebook'taki dostlarımla konuşma fırsatı buluyorum. Eğer isterseniz herşey için vakit bulabilirsiniz" dedi. Dövmelerinin güç, sevgi ve mutluluğu sembolize ettiğini söyleyen Daboviç, yunusların zeka ve iyiliği simgelediğini belirtti. Bir arkadaşıyla girdiği iddiayı kaybettiği için dövmelerini göstermeyi kabul ettiğini kaydeden basketçi, "Takım arkadaşlarım bana, bana benzemek istediklerini söylüyor" dedi. Kaynak: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=19687&rid=2369&hid=10835672 Spor «Önceki Haber 23.01.2009 Cuma Sonraki Haber» Demirören'i çıldırtan poz Daboviç’in pozları üzerine Başkan Demirören, güzeli göndermek istedi ancak.. BEŞİKTAŞ Bayan Basketbol Takımı’nın Sırp oyun kurucusu Milica Daboviç’in ülkesinde FHM Dergisi’ne verdiği pozlar başına dert oldu. Güzel oyuncunun seksi pozları basına yansıyınca anında harekete geçen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Daboviç ile yolları ayırmak isterken, oyuncunun menajeri duruma açıklık getirerek olası bir ayrılığı engelledi. Dün gece kulübe çağrılan Sırp oyuncunun menajeri ’Fotoğraflar geçtiğimiz yıl Milica, Mondeville’de oynarken çekildi. Ama dergi bu ay kapağına koydu’ diyerek oyuncusunu savundu. SIRBİSTAN Milli Takımı’nda da forma giyen 26 yaşındaki basketbolcu ile yollarını ayırmak istediklerini belirten Demirören, Daboviç’in menajerinin savunması sonrasında sakinleşerek oyuncuyla yollarını ayırmaktan vazgeçti. Sırbistan’da varlıklı bir ailenin kızı olan Daboviç, ülkesinin ’Paris Hilton’u olarak görülüyor. KARTAL’DA bu sezon 11 maça çıkan Sırp oyun kurucu, 20 dakika ortalama sürede 10 sayı, 2 ribaunt, 2 asist istatistikleriyle takımına katkıda bulundu. Kaynak :http://haber.gazetevatan.com/haberde...8&Categoryid=5 |
Kimse resim beklemesin o resimleri eklemek ayıp olur ne iş ya noumayı gönderenlere sesleniyorum bu hakmı bunuda göndersinler çok kızdım ya |
Sporcu dediğin biraz ahlaklı olmalı hiç yakışmamış özel hayatı bizi ilgilendirmez ama bu biraz ağır |
Alıntı:
|
Haklısın İlker, dövmelerini göstermekten ziyade başka bir poz olmuş... |
Arkadaşlar,ben resimleri gördüm.Tahrik edicilikten uzak estetik fotğraflar..Biz Türkler ,farklı düşünebiliriz ama yabancıların değer yargıları bizden farklı..İlhan Mansız,Nauma soyununca kimse birşey demiyor...Kadın olması mı onu kötü yapan..Sporcu ,protest insandır..sporcu ,kalıplarla yaşamayı sevmeyen insandır..sporcu özgür insandır bırakın dilediklerini yapsınlar.. |
Alıntı:
|
"bayan soyunması herzaman tahrik edicidir buda bir gerçek" İlkercim,eğer bayanlara sadece ve sadece cinsel bir obje gözü ile bakarsan bu dediğin doğru olabilir..Ama bu bakış da ;bence,kadınlara yapılacak en büyük haksızlıktır.. Bir sporcu tabiiki sporu ve oyunu ile gündem yaratmalı ama bu spor kamuoyunda gecerlidir.. Onun fikir ve tavırları da ; ilgili kamuoyunu ilgilendirmelidir.. |
İrfan abi ben çıplaklığı estetik olarak yorumlayamıyorum... ama dediğin gibide bayanlara bir obje gözüyle bakılmamalı... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beşiktaşa gelmeden önce çektirmiş bu fotoğrafları.orada şubat ayı dergisine soyundu diyor. |
Yakıştıramıyorum açıkçası...Düşünüyorum da Fb veya Gs alsa bunu neler derdik biz Allah bilir...Maalesef şimdi de aynı şeyleri diyorum ve düşünüyorum... |
Kesinlikle Yakısmıyor. Pascal gittiyse bu hayli hayli gitmeli... |
Çocuklar ben şunu anlamıyorum,Sivok denen kasap resmen rakibinin ayağını 2 yerden kırmaya teşebbüs etti ve kimseden gık çıkmadı..Ama bir sporcu bayan tamamen kendi bileceği bir şey yapınca gitsin..Pascal la da hiç alakası yok bence..Pascal resmen 60 milyonun önünde bilmemneyini avuçladı,çoluk çocuk herkese gösterdi..o maçı benim 8 yaşındaki yeğenimde seyrediyordu ve bana " "amca neden o hareketi yaptı" deyince izah edemedim.ayrıca takımına faydası olmayan profosyonellikten uzak bir psikopata ağıt yakmanızı cidden anlamıyorum..Adam ,takımın en ihtiyacı olan maçlarda ,ya kafa attı ya da tekme attı.İşimize yarayacak olan kalsın,yaramayan gitsin dememiz bence anlaşılır gibi değil valla.. En azından o meşhur "beşiktaşlı duruşumuz" ile bağdaşmıyor. |
eğer sanat dediğiniz şey bi tarafımızı göstermekse, ben sanata karşıyım. |
bayan basketbolculerıda soyundu ma moda oldu ama haklı olabilirler bjkde para alamıyorsa.. |
" Soyunmuş.. " :) Açıkcası bu lafı pek sevmedim..Bize göre yanlış olan bir çok şey yabancılar açısından normal olabiliyor..Erotik pozlar vermek bizim ülkemiz için çok ağır bir durum olabilir; fakat dışarda bunun böyle olmadığı ortada... Yine de Daboviç'in nerede yaşadığını, hangi kulüpte oynadığını düşünmesi gerekirdi..Açık söylemek gerekirse kadınlara cinsel obje hatta köle gözüyle bakan kesmin çoğunluk oluşturduğu bir toplumda yaşıyoruz..Bi de bunlara karşı olarak " aha soyunmuş, taşlayın bu iblisi " :):) gibi düşünceler taşıyan insanların da var olduğunu düşünürsek; Daboviç'in araştırıp, soruşturması gerekirdi..Tepki alacağını düşünüyorum.. |
hoş değil. bir sporcu örnek davranışlar sergilemeli... |
yuh yani hiçç ykştramdm bence de gndrlmeli |
BJK Bayan Basketbol Takımımız’ın ve Sırp Milli Takımı’nın oyuncusu Milica Daboviç’in FHM Dergisi’nde bu ay yayınlanan fotoğrafları, 1 yıl önce Sırbistan’da çekilmiş olup, bu döneme ait değildir. Bunun altını çizmekte fayda var. Beşiktaşlı duruşuyla bağdaştırılması son derece saçma bana göre. Seric'in, Baxter'ın, Dabovic'in bu duruştan bihaber olması normal. Kaldı ki kültürlerimiz çok farklı. Bırakalım kendi hallerine.. Beşiktaş forması giydikleri sürece bu tip şeyler yapılmasını istemem ancak ne öncesi nede sonrası beni ilgilendirir. |
yok daha neler ...ne göndermesi ...taaaa gecen seneden fotoraflar ,daha bizde oynamiyordu..birilieri begenir birileri begenmez...hayati bizi ilgilendirmez, hemde sadece bir fotograf sanki hergün basinda onun hakinda bir olay cikyor!! |
elinden geleni yapıyo sonucda onun hayatı hüküm bize düşmez ( tek derdimiz o olsun ) ..!! |
Herkesin düsüncesine saygi duyuyorum :):) Ama Beni rahatsiz etmiyor açikcasi ... ozel hayati ne yaparsa yapsin beni ilgilendirmiyor ... Ben sergiliyecegi performansa bakarim ... Belki ben yurtdisinda yetisdigimden dolayi olaylara farkli degerlendiriyo olabilirim ama bu benim görüsûm. Nedense bizim ulkemizde bu tur olaylar çok abartiliyor ... |
Shay Doron'da ülkesine gitmişken, Dabovic'i böyle saçma bir nedenden gönderirsek lige şimdiden havlu attık demektir. Sonuçta geçmişte kalmış bir olayı, şimdi yapılmış gibi göstermekte çok art niyetli bir tavırdır. Ayrıca benzer birşeyi İtalya Basketbol Federasyonu kendi organize etmişti, yani oradaki kültür ile ülkemizdekini bir tutmayalım. Orada bu kadar abes karşılanmıyor bu tip şeyler, biraz daha mantıklı düşünmekte fayda var.. |
asıl saçma sapan yorum gönderenlere yuh!!! özel hayatı sporcu performansını etkilemiyorsa kimsenin bir söz söylemeye hakkı yoktur.o kişinin özel hayatıdır kimseyi ilgilendirmez. |
Alıntı:
Aynen..Ben yeni bir haber sanıyordum..Bizle bağlantısı olmadığı bir dönemde bu pozu vermesi çok enterese etmemeli bizi.. |
Ne gönderilmesi canım..Saha dışında yaptığı herşey kendisini ilgilendirir,özel hayatıdır sonuçta..Zaten daha önce çekilmiş fotolarmış..Problem olmamalı büyütülmemeli.. |
Türkiye`de Saat: 07:08 . |