![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tufan Görünümlü Cemal... ![]() ![]() ![]() Şaibe takımdan beklenen hareketler bunlar. ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekten anlamsız ve saçma bir hareket nedeniyle olayların geldiği durum oldukça vahim. Amaç nedir, yani takım o maçı kazansa ne olacak bir türlü çözemedim. Federasyon ne karar verirse versin yankıları sezon sonuna kadar sürecektir orası kesin..
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de çok ama çok anlamsızdı.Kazanmak,kaybetmek çok mu önemliydi? Şimdi ülkemizin adı da karalanmış oldu.Ali Kırca haberlerin sonunda Arka Kapak bölümünde bu konuyla iligli konuştu,söyledikleri çok doğruydu.
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu karikatürde kalsın burada. ![]() Bu arada coach Okan Çevik'ten yapılan açıklama biraz trajikomik. Milli duygular ile böyle hata yaptığını savunuyor; Alıntı:
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (19-11-2009 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=NeoRock;1133839]Bu karikatürde kalsın burada. ![]() quote] Bu herşeyi açıklıyor ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karikatüre çok güldüm ya,eklemiştim bugün GS'nin Kimlik Sorunu başlığıyla... ![]() Nalga Skandalı İstifa Getirdi Galatasaray Kulübü’nde basketbol şubesinden sorumlu olan başkan yardımcısı Yiğit Şardan görevinden istifa ettiği açıkladı. Şardan yaptığı yazılı açıklamada istifa gerekçesinin Cemal Nalga olayı olduğunu belirtti. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, basketbolda ortaya çıkan Cemal Nalga skandalının ardından, kulüp yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Şardan, yaptığı yazılı açıklamada, ”Mart 2008′den beri sürdürmekte olduğum Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi bildiren mektubu, bugün Sayın Başkan Adnan Polat’a iletmiş bulunmaktayım. İstifamın gerekçesi, Galatasaray erkek basketbol takımında yaşanan ve tüm Galatasaray camiasını çok rencide eden Cemal Nalga olayıdır” ifadesine yer verdi. Şardan açıklamasında, ”Basketbol erkek takımının şube sorumlusu olarak, Almanya’daki özel bir turnuvada vuku bulan bu müessir olayın benden saklanmış olması ve düne kadar bu ihlalden hiçbir bilgi sahibi olmamam, üzerimdeki sorumluluğu ortadan kaldırmaz diye düşündüğüm için bu kararı aldım. Tüm Galatasaray camiasının bilmesini isterim ki, 20 aydır sürdürdüğüm muhtelif görev ve sorumluluklarımı, tüm bilgim, aklım, tecrübem ve donanımımla ve her şeyden önemlisi Galatasaray etiğine, gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak yerine getirme çabası içinde oldum, ancak yaşanan bu son olayı önleyememiş olmaktan ötürü büyük üzüntü duymaktayım. Tüm Galatasaray camiasından ve Türk spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim” dedi.
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boşuna demiyoruz biz , Şikenin , spor ahlaksızlığının, emek hırsızlığının Türkiye temsilcisi Galatasaraydır diye..Birde bunların dansöz başkanı , çıkıyor '' Gs Türkiye'dir '' diyor..Ya ne kadar kompleksli yaratıklarsınız..Beşiktaş'ın, Türkiyenin en köklü,en büyük,armasında Türk bayrağını şerefiyle taşıyan tek klup olduğunu çok iyi biliyorsunuz da kamuoyunu etkilemek için ortaya abuk sabuk sloganlar atıp bilinçaltı oyunları yapıyosunuz..Galatasarayın ne olduğunu özellikle Beşiktaşlı taraftarlar (bilinen çalınmış iki şampiyonluk bilinmeyen nice kupalar..) çok iyi biliyor,siz rahat olun !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gördük GS Türkiye'dirmiş...Ülkemizi de karalamış oldular.Şaibe klübü...Yapılan etik dışı haraketler ancak onlara yakışırdı zaten.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |