![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nihat bir "winner" oyuncu olmuştur artık. isterse 10 mac oynasın, bizim ihtiyacımız olan winner oyuncudur. kadromuz zaten kaliteli, sadece her an skoru değiştirecek yıldızımız yoktu, o da geldi. ve bu oyuncu üstelik efsanelerimizden biri ve türk ben inanıyorum arkası da gelecek. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aynen
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Isabet oldu .. bobo giderse bir de yabanci koontenjani acilir .. iyi valla .. ferrari'yi alalim .. ![]() : | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Çokta gerekli bi transfer değildi, ama Nihat geldi diye de üzülecek değilim, o bizim evladımız, eskisi kadar kuvvetli olmasa da iyi bir oyuncu, golcü...Holo bazen kontenjana takılabilir yerine Nihat oynayabilir mesela, ama ikisinin aynı anda sahada olacağını düşünmüyorum...Kulübemizde skora etki eden oyuncularımız da çoğalır böylece, rakipler de korkudan ne yapar bilemem... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |