![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009  
				 Tecrübe Puanı: 16    ![]()  |     Ne Dersiniz?       |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #3 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 65  
				 Tecrübe Puanı: 36    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     inşallah kazanır  ve kulüp herşeyi ile kabuk değiştirir..ama benim endişelerim var...biliyorum ki seçildiğinin ertesi günü bedava bilet isteyen gruplarla pazarlık başlar..6 ay sonra da "yönetim istifa!.."çığlıkları başlar...efendim!..duyamadım Beşiktaş ta öyle şeyler olmaz mı ?    
				__________________    "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | |||
|    çarşı ulann  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    B3ŞİKT@ŞK  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     gıdene gıtme dıyemem gıden gıder  sevene sevME dıyemem seven sever     
				__________________   T3QİN  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 38   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 33   ![]() ![]() ![]()  |     Seçilirse başarılı olacağını düşünüyorum Murat Aksu'nun...Tabii hataları olacaktır başlarda, ama yavaş yavaş düzeltecektir onları, hatalarını tekrarlamayacaktır, bizleri mahçup etmez umarım...       |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |