![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bütün oyları kullandım. dediginiz gibi madem bir topluluguz he diyince bir sürü oyumuz çıkmalı. lütfen mod arkadaşlar ilgilensin herkeze duyrulsun. anket sitesinede üye olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşlı futbolcularımıza destek olalım............ dünyadan haberler, canli sonuclar, istatistik : Sporx.com
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | CNN in futbol anketi türkiyede ki en büyük takım http://edition.cnn.com/2007/SPORT/fo...hce/index.html | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Kartallar yalnız uçar !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 2007-2008 sezonu şampiyonu kim olur? Oylar elbetteki Beşiktaş'ımızaaaaaa : Anket Yapıyoruz.En Güncel Anketler.: Şampiyon kim? Not: Pencereyi kapatıp, tekrar açıp, tekrar oy verebiliyorsunuz. Ben bu yöntemle Beşiktaş'ımızın oranını %10'dan %65'lere çıkardım.
__________________ Kartallar yalnız uçar !!! Konu koncell tarafından (27-07-2007 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ekleme | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/besiktas-anketleri/8886-medyadaki-besiktas-anketleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-04-2008 08:31 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |