![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nhat'ın yanına alacağımız süperstar aradğımız santrafor olacaktır.. Görünüyorku artık Delgado klübe futbolcusu olacak.. Klasik 4-4-2 düzeninde forvet arkası adam olarak oynayacaktır Nihatımız.. Holosko sağda, Tello solda göbekte Alman teknolojileri santrafor da gelecek süper isim olacaktır.. Bu sene yine umutlar tavan yapmaya başladı..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Bobo'yu çok büyük bir ihtimalle göndeririz...Nihat'ın da çok başarılı işler yapacağından eminim...Yusuf geldiğindede aynı şeyleri söyleyen yararlı olmaz deyip geçiştiren çok sayıda kişi vardı...Nihat'ın da formunda olduğu zamanlar milli takımdada neler yaptığını çok iyi biliyoruz...Umarım iyi işler başaracaktır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | nihat sağ açık olarak da oynayabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | valla başarılı olmasını çok istiyorum ama olabileceğini düşünmüyorum nedense.. fakat umarım yanılırım nihatta bana bu mesajı kapak eder razıyım.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat Formunun Zirvesinde , Bence Aradığımız Santrafor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |