![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ------------------rüştü------------- toraman----gökhan----sivok----ekrem -------------ernst----cisse------- ---------------Delgado----------- Holosko-------------------------Tello -------------Nobre(Bobo) Ben bu taktiği bekliyorum..tabi ki Delgadonun yerine Yusuf yada Holosko yerine Bobo tercihleride olabilir..Nobre oynayacak durumda olursa mutlaka 11 de başlamalı..savunmada ise Toraman stopere çekilirse sivok cissenin yerine ekrem ile üzülmez da sağ ve solu kontrol edebilir..ama ana hatlarıyla bu kadroyu bekliyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
bence de boyle olmali bakarsin ezikbahce cok defans yapiyor uclu defansa oynariz cisseyi cikarip uzulmez girer......... sivok ernst ve ekrem ortasahaya uzulmez toroman ve g.zan defansta hucumdakiler degismez
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rüştü ekrem dağ---ibrahim toraman---tomas sivok---ibrahim üzülmez eduardo cisse---fabian ernst delgado---------------------------------tello bobo ---nobre bu kadro ile çıkmalı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |