![]() |
1: taffereli felç ettiği gol 2: sergenin gs ye attığı gol 3: kieve attığı gol 4: sergenin chalsea ya attığı goller.... |
koray avcııııııııııııııııııııı |
aslında ferdinandın febeye attığı golde eklenebilrdi |
Kararsizim Yaw |
tartışmasız KORayın eziklere attığı gol o bambaşkaydı ya. ''girişimiz olay ,çıkışımız olay ,nasıl koydu ama doksan da KORay'' |
ya walla bende kararsız kaldım hangısını secıyım dıe hepsı bırbırınden guzel goller cunku |
sergenin 100.yil golü ve tabiki korayin golü |
sergen ve pascalın galatasarayı felç ettiği goller ve KORAY tabiki |
wallaha hepside süperdi ama önem bakımından chelsea maçındaki goller derim... |
1-Korayın kadıköyde 4-3!lük galibiyeti getiren golü 2-Noumanın Kieve aşırtma golü 3-Sergenin rüştüye doksana attığı frikik golü |
tabi ki de koray'ın golü unultumaz..:) |
Gollerin Hiçbiri Unutulacak Gibi Değill Kararsizimmmmmm |
pascalın golü unutulmaz spiker nasıl bağırıyorda oooooooooooooooooo pascal pascal pascal harika bir gol muhteşem bir golllllll |
Noumanın Kieve aşırtma golü güzellil bakımından bu ama hepsi unutulmaz |
senesini tam hatırlamıyorum ama fenerle oynadığımız bir maçta skor 0-0 dı. 90. dakikada Sergen köşe vuruşunda 90 dan gol atmıştı ve golle birlikte hakem bitiş düdüğünü çalmıştı. Ertesi gün gazetenin attı manşet bile aklımda "90.SERGEN" |
pascalın kiev-e attığı gol trt de izliodum...GOOOLLL diye bağırmıştı spiker...ömer üründül de kahkaha atıyodu arkadan...aynen şöle bi ses gooollll ha ha haaa :D |
Alıntı:
|
Ahmet Dursunun Barcaya attığı goller |
Ahmet Dursun'un Barçaya Attığı 2.Gol Hic Aklımdan Cıkmaz.. |
Bence Ibonun Gayse ye attigi gol cok önemliydi Sampiyonluk yolunda |
Ya ben İlhan Mansız'ın ankaragücüne attığı golü unutamıyorum.Tabi bi de golü atanı...;) |
ne nouma ' mı unutabiliyorum nede gollerini :( |
En başta Koray' ın golü ve golden sonra İbrahim Akının diz çöküp ellerini açması hayatımda unutamayacağım olayların başında gelir.Ahmet Dursun' un attığı gollerdede çok sevinmiştim o galibiyet çok farklıydı. |
korayın golü tam bir muhteşem zaferimizin simgesi olmuştu. |
noumanın aşırtma golü |
Sergenin Chelsea'ye ve Noumanın Tafareli felç ettiği gol.. |
Pascalın kieve aşırtma golünü ve golden sonra ömer üründülün gooolll diye sesini unutamıyorum.Buraya eklenmemiş ama bide şifonun gs'a attığı rövaşata vardı o da süper goldü.Kalede uzun mehmet vardı:wink: |
1) korayın fenere attığı gol 2) sergenin 90 da 90 a taktığı frikik 3) pancu nun son saniyede trabzona attığı beraberlik golü |
bütün gollerin ayrı bi anlamı var ama sergen'in taktığı frikik hala hafızalarda genç bir oyuncu kaptan ve dakika 90 kalede Türkiye'nin en iyi kalecisi.... Bu forumda çok kişi canlı hatırlamaz o maçı.. |
TOPİC YUKARI |
kadıkoy deki gol u ve sonrası unutulmu tekrarını gece 2-3 gibi izledim ve tekrar gollll die bagırdım farkında olmadan |
bunların hepsi güzel goller di korayın 4 3 lük galibiyeti getiren golü ve sergenin100 yılda attıgı goller |
Sergennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Chelsea maçı |
Bence en güzel gol o yıllın dünyada kurulmuş en pahalı takımına 2 gol atan sergen yalçının golleri. |
Hepsi Diye Seçenek Niye Yok:D:D:D |
bence ilhan mansızın samsuna attığı göl 100. yılda |
girişimiz olay çıkışımız olay nası koydu ama kadıköyde koray!!! |
ben sergenin gs attıgını sectim fakat benim için hepsi aynın hepsi unutulmaz cunku bjk aşkı unutulmaz |
chealse ye attıgı gol sergenin |
Sergenin 100yılda GS macında şampiyonluğu getiren gol |
Türkiye`de Saat: 15:58 . |