![]() |
Şampiyonluğa ve kupayı alacğımıza inaniyormusunuz.. Sizce sezon sonunda şampiyonluk ve kupa gelir mi?? |
Bence İki kupayı birden alacağız.. |
bence şampiyon olacaz bu sene... tüm beşiktaş taraftarları bayraklarını hazır tutsun ;) |
bu futbolu devam ettirirsek uzak ara fark açar 2 kupayıda alırız diyorum ben |
su an sadece inşallah diyebiliorum daha bişi belli diil olası sakatlıklarda naparız bılmıorum tiganaya bu kadro yetermıs ama ılk dewrenın sonlarına dogru sakatlık yaşarsak ezıkelrle yarısamayız dıende oydu aynı kadro warken |
böyle devam edersek iki kupada bizim |
lig sampiyonu olalim yeter |
allahıın izniyle alcz iki kupayıda |
kanım sadece kupayı alacağımız yönünde, ha bu oyunu devam ettirebilirsek ki şu dönemde bana zor geliyor çok şey değişebilir... ama her zaman ısrar ettiğim şey yavaş yavaş gerçekleşiyor, genç ve dinamik bir kadro doğuyor, hem de biraz daha sabredilirse sonunda kimsenin ağzını dahi açamayacağı cinsten... |
İnanmak başarmanın yarısıdır ben inanıyorum |
bu futbolu devam ettırırsek kımse Besıktasımla basa cıkamaz ben UEFAya yanıyorum |
takım boyle dwm ederse fenere en az 5 puan fark atarız zaten feneri inönude yenip sampiyonluk turu atacagız herkes buna inansın gümbür gümbur geliyoruz |
yeter ki bu oyunu sürdürelim hiç de zor olmaz kupaların gelmesi |
böyle dewam ederse hepsini alırız ama inşallah bi sakatlık falan olmaz:( |
Alıntı:
|
vayy bee.!!! bu anket 3 hafta önce yapılsa %90 ikisinide alamayız sonucu çıkardı. ne kadar da günlük yaşıyoruz. :) bu takıma olan inancı sadece galibiyetlerde değil , kötü sonuçlarda da göstermek lazım :) |
10 gün önce bu takım hakkındaki düşüncelerimiz neydi ? peki 10 gün sonra bu takımın ne yapacağı bellimi ? acele ediyoruz sonra Allah göstermesin sükutu hayale uğrarız , bu soruya cevap vermek için bu takımın üst üstü 3 maç daha alması lazım... |
bu oyunla ikiside alınır |
İki kupayı da alırız.. ama bakacağız:) |
Umarım iki kupayıda alırız. Eğer hiç yenilmeden bundan sonraki tüm maçları kazanırsak iki kupada bizim olur.(İNŞALLAH).. |
almamamız için bir neden yok |
2 kupayıda alırız;) |
İnAnmAyAn Gölge Etmesin GE-Lİ-YO-RUZ..!!! |
ablacım ben dunku futbol ve oncekı sakarya macından sonra ınancımı az da olsa kaybettım ama ınsallah alırız ... |
Niye olmasinki su anda en istikrarli Futbol larimizdan birini oynuyoruz yillardir.Evet 1-0 cok oluyr ama eskiden cok kritik maclarda 1-0 yenildigimiz zaman Kupa yi bil almiyorduk onlar aliyordu.Ben inaniyorum |
-Türkiye kupasını aldık sayılır -Lig ise gerçekten çok kolay değil gibi gözüküyor ama inanırsak alırız. |
kesınlıkle alcaz...:) |
bence beşiktaşım iki kupayıda alacak,böyle devam ederse ezikler puan kaybetcek saten bizde onları yenip mutlu sona ulaşırız,kupa zaten bizim gözüyle bakıyorum artık.....:D |
ben vestel macından bu yana inanıyorum zaten hiç şüpem bile olmadı |
biz beşiktaşlıyız tabiki alırız ikisinide |
alcazz tabi beşiktaş affedermiii |
ikiside bizim |
İkisini de almalıyız....İnşallah ikiside bizim olur.. |
boşuna Ge-Li-Yo-ruZ demedik |
100. yılda fb nin karası olacaz ve 2 kupayıda alacaz |
DERBİ MACINI ALIRSAK 100/100 SAMPİYONUZ |
Türkiye`de Saat: 08:45 . |