![]() |
Alıntı:
ben yaparım:D |
ıkısını bır tutmak sacma Bence besıktasın yerı ayrı sevgılının yerı baska :D |
ikisinin yeride bambaşka! nası kıyaslanır ki |
hoş geldin ve beşiktaşla kendini kıyaslayacak bir bayan yoktur heralde takım mı benmi dicek biri saten çoktan gitmeyi kafasına koymuştur |
yorumuna katlıyorum izmirHAKAN... bu konuyla ilgili bişi anatmak istiorum. ne kadar açıklayıcı olur bilemem. Öncelikle belirteyim ben evliyim. Dünkü Kasımpaşa maçı saat 19:00 da başladı. Saat 18:00 civarı eşimle beraber misafirliğe gitmemiz gerekiodu. gitmezsen olmaz, gitsen maç gidecek. düştüğüm durumu anlamışsınızdır arkadaşlar. ama ben sonucu siz belirteyim. ben maçımızı izledim...! |
ya beşiktaşlılar ki gerçekten beiktaşlıysanız ben kaybettiğimiz önemli maçlardan sonra ağlayan biri olarak sölüyorum bunu bu sevgiyi kendine duyulanla aynı kefeye koyuyor ve saygı göstermiyorsa o onun görüşüdür ve seçimimde bellidir boşuna dememişler BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR doğarken sevdiğim birşeyden ayrılamam heralde |
Alıntı:
en iyisini yapmışsın tabi... |
ASLINDA BU SORUNUN CEWABI GÖRECELİ AMA BEN SUNU İDDA EDEBİLİRİM FENERLİDEN SEWGİLİM OLMAZ!!!! |
tabiki BEŞİKTAŞ. ama oda beşiktaşlıysa sorun yok |
bence.önemli.olan.ikisini.birarada.yürütebilmekk ama ciddi değilsem kim sallar sevgiliyi ki kimse için takımımı değistirmem:top: |
Türkiye`de Saat: 14:54 . |