![]() |
3-4 kadiköy maçını unutamıyorum.süper bi maçtı. |
bnce lıvı macı superdi cunku anlattıgınız dıger macları sadece tvden ızledım ama lıvı macında o atmosferde ınanılmaz bı duygu ve unutamıcagım bı mactı bıde yenmemız super oolmustu :) |
tabi ki 3-4 lük rezilbahçeyi kadıköye gömdüğümüz maç |
tabi ki 3-4 lük rezilbahçe yi kadıköye gömdüğümüz maç |
bnm se bjk-lazio macı idi ! 3-0 yenılıyoruz sanırım bızım taraftarımızzz stadı aleve verdı ve tam destek yaptı o maçı unutamam ! hastayım çarşı sna hasta ... |
sanrım derken skordan bahsedıyorum taraftarın stadı ateşe vermesınden dğl :) ateşe verdık ztn :) |
fbyi 4-3 yendiimis maç ve cheLsea yi 2-0 yendiimis maç ahh o qünLerrr nerdeLerr.. :(:( |
kadıköy panterini unutmal mümkünmü yaa 3-4 skorlaa tariih yazmıştık off ne maçtı yaww |
Kadıköy macerası.. gençlerbirliği kupa maçı.. chelsea maçı.. barcelona maçı... ilk aklıma gelenler |
Beşiktaşın bir çok güzel maçı oldu ama içlerinde en hızlı, en güzel futbol, en güzel gollerin olduğu ve iki takımında çok güzel oynadığı bir maçtı BEŞİKTAŞ & GENÇLERBİRLİĞi TÜRKİYE KUPASI maçı. Yenilmemize rağmen O maçtaki gençlerbirliğinin ve beşiktaşın mükemmel hızlı oyununu ayrıca ilhan mansızın gollerini unutamam. |
Türkiye`de Saat: 20:25 . |