![]() |
matias emilio delgadoo..bu daha bişi deil.2.yarı görün siz delgado yu :) |
İbrahim Toraman Tello Holosko |
bobo ve delgado çünkü ikiside genç ve yetenekli ikisininde önü açık ve delgado kesinlikle bir yıldız |
en başta delgado sonra bobo sonrada tello |
delgado |
tabıkı ılk sırada tello,sonra delgado ve cısse bobo bu sene vasatında altında:thumpdown: |
bobo ikinci dönemde vasat bi oyun oynuyor bence ilk sırada tello sonra delgado ve nobrede ikinci dönem baya iyi performans gösteriyor |
Serdar Kurtuluş(işlh 1-2-hafta sonra gelio) |
son 2 yıLdır BoBo |
delgado ve bobo |
bence baki mercimek yüregiyle oynuyor, soguk kanlı bir yapısı var , biraz geliştirse kendini futboluna renk katacak , inanıyorum kendisine ayrıca bu mesajları degerlendirip bir de oy sırasına koysanız daha iyi olmazmı arkadaslar hangi futbolcuya en cok oy verilmiş bilmiş oluruz hiç olmassa haftalık bir degerlendirme fena olmas diye düşünüyorum saygılar |
ooo ooo oooooo oooo delgadooooooooo |
1 - Tello 2 - Cisse 3 - Delgado 4 - İbrahim Toraman |
flip holosko |
Bobo harika bir futbolcu |
boboooo ve merttttttttttttt nobreeeeeeeee |
Tello |
Baki mercimek desem yalan olmaz galatasaray maçın'da bir hata yaptı olabilir herkes hata yapabilir ama geriye kalan dakikaları hatasız oynadı tek kelimeyle mükemmeldi |
tello tello bitane o :) |
tello tekniğiyle ve disipliniyle süperr |
ya delgado yada tello 2sıde yuksek pas oranı we gollerıyle takımı sırtlıyolar |
1)Tello ;adam sol tarafı geçirmiyor ibo nun yaptıkları hatayı hemen kapatıyor bjk onla çıktığı maçlardan sadece 1ne yenildi belkide onu bile yanlış hatılıyorum hiç yenilmedi 2)Nobre ve Holosko; holosko çok iyi bindirmeler yapıyor vede sıfırda her istediğini yapabiliryor bjkye dahada ilerde çok büyük futbolcu olucağına inanıyorum gelelim nobreye 2. yarıdaki çıkışı hala devam ediyor güün geçtikçe daha iyi oluyor bjk yi 2. yarı zirveye getiren isimlerden biride o son dakika golleri ve ya çıkıp vurudğu kafa toplarıyla bjk yi zireye taşıdı 3)Matias Emilio Delgado ; bu adamı anlatmaya gerek bile yok herkes nasıl biri olduğunu biliyor tek anlamla Mükemmel ötesi Bir şey ( Allah Nazardan Saklasın ) 4)Eduardo Cisse ; Bu adamıda bilen biliyor bjk nin ön liberosunda oynayıp kimseye izin vermiyor vede artık ileri çıkıp oda gol atmaya başladı |
bobo ondan sonrda holosko... |
delgado tello bobo |
delgado bobo cisse holosko ve batuhan ve bu aralar nobre |
Tello Ve Rüştü------ |
Delgado!!! !!!ÇARŞI ULAN!!! |
en sevdiim oyuncu?tabii ki DELGADO!!!ob bi fenomen |
Tello Delgado Cısse Bobo |
bobo delgado tello serdar kurtuluş benim olmazsa olmazlarım özellikle bobo.ama en çok ayana top yakışan delgado bi insanın ayağına top bu kadarmı yekışır- ya. |
kessinlikle bobooo!!:ciao: |
BOBO-BAKİ-TELLO |
tello bence tek kelimeyle"muhteşem" |
BoBO :o Tello, Holosko, Nobre. |
tello tello tello.. |
boboooooooooooo |
duysun alem böyle aşkı bu alemde kral çarşı.bobo süper bişi |
tello tello ve tabiki cisse..harikalar bence |
tabiki Matias Emilo Delgado (feneri DELgadoooooo) |
delgado ve tello ikiside süper futbolcular bizim ligimiz biraz zorluyor onları ama yinede ikisi en beğendiğim oyuncularımız bunlar şuanki kadrodan eğer genel olarak yazacak olursam büyük kaptan sergen i tek geçerim... |
Türkiye`de Saat: 23:50 . |