![]() |
Devre Arasında Sergen Yalçın'ın gelmesini İster Misiniz? Ben Ricardinho gönderilsin Sergen alınsın diye düşünüyorum en azından 30 dk. bile oynasa faydalı olur |
güzel düşünmüşsünde ricardinho kalsın saygılar |
mod arkadaşlar anket seçenekleri ekleyebilirler mi? |
gelsin gelsinn |
sergenin devri bitti o kendi yolunu seçti beşiktaşımızda durup adam gibi oynamayı seçmedi... |
hayır istemem...severim sergeni ama artık onun devri bitti.beşiktaşımızı düşünmek zorundayız.sergene ihtiyaç yok |
artik hemi cok yaslandi.. bencede gerek yok |
hıhı ilhan da gelsin,bırakalım artık bu işleri |
noumayla amokachiyi de cagıralımm..Hatta feyyaz da gelsinn... |
devre arasında alınabilecek bir on numara bilen var mı arkadaşlar rico ve delgado ile bu işlerin gitmediği ortada liderimiz yok sergen yarım dönem bize çok şey katabilir sezon sonu jübilesinide yaparız güzel bir final olur ama sizin bildiğiniz başka bir on numara var ise söyleyin |
dunyada artık 10 numaraların dewri kapandı kapanıcakk..10 Numaraya dayalı sistemi uygulayan cok az takım war su andaa... |
bence sergeni sinan engin cokta iyi oynatır |
bencede artık sergen devri kapandı... onun yerine daha genç yetenekler alınmalı die düşünüyorum. |
Hayır gerek yok bence.. |
SErgenin şu an Beşiktaşta sahaya çıkabilmesi için 1 sene idman yapması lazım |
onun için beşiktaş geçti artık. Oynayamaz. |
Alıntı:
maça girer 30 dk oynar ondada koşmaz kaza bela duran top olursa bi kaç gol atar.bu sergene mi güvenelim yani? |
Bi bakıyorum ricoya bi bakıyorum delgadoya.İkisini toplasam bir sergen etmez bence.Gelse en az bunlar kadar katkı yapacağından hiç şüphem yok.Çünkü delgadoylan riconun şuana kadar takıma katkısı yok gibi.Yoksa sergenin 45 dkyı bile kaldıramayacağını herkes biliyor.Ama eldekilere bakınca sergeni neden istemim ki...Sadece istemekle kalır bu çünkü ertuğlul hocanın sergenle işi olmaz gibime geliyor... |
20 yaşında bi sergen çırağı bulmak daha mantıklı |
yok ertuğrulda oynasın :D |
yok daha neler yaa |
sergenin devri kapandı...Bende sergen hayranıyım ama eskiden medet ummayalım arkadaslarr.. |
sergen eski sergen değil gelmesin |
gelmesn |
gelmesin gerek yok sergenin devri bitti artık sergenemi kaldık yaa okadar adam varken gitsin başka adam alsınlar |
gerek yokkkkkkkk |
sergen rico ve delgadodan 200 kat daha iyi futbolcu onların ikiside kız gibi topçular iş yapmazlar |
Alıntı:
|
eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı... sergen efsane oyuncu ama bjk ye yeniden dönüşü ancak idari anlamda olur... |
Alıntı:
|
arkadaşlar kim ne derse desin sergenin ölüsü iş yapar we paşadanda cok cokkk iyi oynar we cokk işler yapar ötee yandan forvet alcagımıza ilhan gelebilir ama oynarmı bilmem ama takımda karizma insanlar gerekk |
Alıntı:
delgadoya laf etme |
yok artık |
sergeni bilmem ama nouma gelmesini isterim:D |
MtN43'e katılıyorum yok artık yaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama manager olarak gelirse isterim |
olabilirr |
Türkiye`de Saat: 08:45 . |